Ulrik: Laget räcker inte till i Dalarna

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Foto: BILDBYRÅN
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, tisdagen 11 januari 2011.

ULRIK SANDEBÄCK:

DAGENS SÄKRA:

Mora är på klar uppgång och är på jakt efter en playoffbiljett till kvalserien. Nu har MIK dessutom lånat Brynäs nyttige Emil Sandin. Borås har ett ojämnt lag där målvaktsspelet är darrigt – klubben söker efter nya målvakter utan resultat. Laget räcker inte till i Dalarna. Bra etta till 1,50.

DAGENS DRAG:

San José har varit otroligt ineffektivt på slutet. Det har gjort att laget – trots att spelet har funkat helt okej – nu har fyra raka förluster. Det kommer ett slitet och tröttkört Toronto få sota för. Jag anser att San José har mycket bra chans till odds kring 1,80-1,90 i natt.

DAGENS AVSLAG:

HV71:s store ledare – Johan Davidsson – saknas i kvällens match på grund av sin knäoperation. Det gör så klart HV sämre på flera olika sätt. Luleå är inte som i början av säsongen, men blixtrar till då och då. 1,65-ettan får vila.

CHALLE BERGLUND:

DAGENS SÄKRA:

Mora har en bra trend just nu och jag tror inte att den förändras när Borås kommer på besök i dag.

Startsnabb häst som har bra läge, rätt distans och även rätt motstånd. 5 M.T Devil vinner lopp 6, V5-3 på Sundbyholm. Spets och slut, precis som 6 Mitt Popcorn i V65-4 på Jägersro.

DAGENS DRAG:

Topplaget Växjö fick lite islossning i förra matchen när de besegrade Oskarshamn med 7–1, innan det hade de tre raka förluster. Almtuna är inne i ett stim där de plockar poäng hela tiden och de är väldigt svårspelade, de släpper inte in många puckar. 3 gånger pengarna på oavgjort spelas.

DAGENS AVSLAG:

Tack vare ett hattrick av Lucas Sandström fick Malmö en poäng med sig från Sundsvall. I dag är det ett formstarkt Bofors som kommer på besök. Jag står över favoritoddset på Malmö då Bofors brukar göra bra ifrån sig i Malmö.

GLENN HYSÉN (Tipsexpert hos Unibet):

DAGENS SÄKRA:

Hockey kanske inte är mitt expertområde i första hand men jag har sett Gnaget ett par gånger på slutet och laget verkar helt ur form. I kvällens derby mot Djurgården blir det ny förlust för AIK. 1,80 på Dif liras.

DAGENS DRAG:

West Ham börjar komma igång efter en trög start men jag håller ändå Grants mannar som ett av PL:s sämsta lag. Birmingham är mycket stabila och ska kunna mala ner Hammers i kväll till fina 3,25.

DAGENS AVSLAG:

Asiatiska Mästerskapen känns lite som ett lotteri. De lagen som ska vara ”bra”, typ Nordkorea, är inte så mycket bättre än till exempel Förenade arabemireten i min mening. Jag passar dagens matcher i turneringen.

ARTIKELN HANDLAR OM