”Arsenal luftar truppen – vinner ändå till 1,40”

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, onsdagen 12 januari 2011.

STEVEN-LEE HOLMDAHL:

DAGENS SÄKRA:

Ipswich är inte alls i balans. Spelat dåligt en längre tid och Roy Keane har nu föga oväntat fått lämna sin post. Man åkte på en stjärnsmäll senast i FA-Cupen (0–7 mot Chelsea). Nu väntar minst lika tufft motstånd. Arsenal väntar rotera en aning, men startar med en slagkraftig uppställning. 1,40 liras.

DAGENS DRAG:

Inter har fått en pangstart under nye tränaren Leonardo och jag räknar med en ny seger i kväll. Genoa har ett ganska bra material, men fortsätter att underprestera. Har skador på Palacio, Paloschi och Antonelli. Inter luftar truppen något, men ses ändå med bra chans. Etta, -1, liras till 2,85.

DAGENS AVSLAG:

Pittsburgh har vacklat på sistone. Stor del i förklaringen? Att Sidney Crosby stått vid sidan av (skadad). Det mesta tyder på att han missar även nattens match mot ett högkapabelt Montreal. Pittsburgh är en bräcklig favorit.

MICKE NYBRINK:

DAGENS SÄKRA:

Timo Nurmos eller inte Timo Nurmos, det är frågan på V64 i kväll. Hans hästar är favoriter i fem av de sex V64-loppen. Tror att 13 Cash In Fun Zaz (V64-4) och 11 Callela Dow Jones (V64-5) är de bästa chanserna och spikar en av dem, eller kanske båda. Allt beror på hur hårt streckade de är.

DAGENS DRAG:

10 My Golden Key (V64-2) satt fast med rubbet senast och kraftigt uppåt. Rolig 13-procentare.

3 Sandrngham Hanover (V64-3) såg läskigt bra ut vid segern senast. Stormvarning.

12 Alandias Karisma (V64-6) återkommer efter paus och måste passas. Vindsnabb över upploppet.

DAGENS AVSLAG:

Timo Nurmos urstarka armé av hästar har Solvalla i ett järngrepp ikväll. Det innebär att favoriterna är starka och att risken för ny bottenutdelning finns där. Spela ”Enbart V6” för att skydda er.

PATRIK FERNLUND (Medarbetare Trav365):

DAGENS SÄKRA:

13 Cash Is Fun Zaz (V64-4) är en av landets starkaste hästar och segern senast togs på ett bra sätt. Verkar bli mer stabil och den aktuella distansen passar som handen i handsken, ju längre han får springa desto bättre är han. Möter överkomligt motstånd, vettig spik.

DAGENS DRAG:

10 Mafioso (V64-1) är helt yr i bollen, men de dagar han travar är han bra för klassen. Jag inbillar mig att bakspår passar bra och kan han vinna.

7 Evil Jagg (V64-5) börjar hitta stilen efter många misslyckanden. Svårt spår men jag litar på att Erik Adielsson hittar rätt väg till seger.

DAGENS AVSLAG:

1 Hobnob (V64-3) blir hårt betrodd på grund av det perfekta spåret och att Björn Goop kör. Faktum är att jag aldrig blivit imponerad av den här hästen och ratar honom även i kväll. Insatsen senast var inget jag hurrade över.

ARTIKELN HANDLAR OM