”Inte imponerad av Halmstads BK”

Sportbladets spelexpert Ulrik Sandebäck om fredagens drag

Foto: bildbyrån
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, fredag 10 september 2010.

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Att spela på träningsmatcher i ishockey är kanske inte alltid så smart. Men men. IK Oskarshamn dras med många skador och lär knappast chansa och spela med flera halvskadade spelare i kvällens match i Växjö. Föll så sent som i onsdags hemma mot just Växjö med 1–6. Etta till 1,55.

DAGENS DRAG

Jag har inte alls blivit imponerad av Halmstads BK den här säsongen. Framför allt inte borta. Laget hade tur i senaste bortamatchen mot Åtvidaberg då man lyckades greja 1–1. Nu väntar ett tuffare lag. Häcken har underpresterat i år, men har kapacitet. Odds: 1,90.

DAGENS AVSLAG

Att spela ned ett lag som Utsikten till låga 1,35 hemma mot Annelund är inte alls min grej. Visst ska ”Kiken” vara favorit, men inte till ett så lågt odds. Annelund älskar att slå ur underläge och kan nypa poäng här också.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Även i försöket till VK-mästaren utsåg jag 8 Putte Top line till dagens klara och det finns ingen anledning att inte lita på honom igen. De hästar som står på samma start hade han inget problem med senast och jag tror inte heller att de 20 meter framför ger honom något problem i V65-6, DD-2.

DAGENS DRAG

Två raka lopp utan galopp, vad har hänt med 4 Alfia (V65-3)? Hon har alltid visat bra kapacitet men galopperat alldeles för ofta. När hon går felfritt är hon tillräckligt bra för att vinna det här loppet och med tanke på att hon nu travar hela loppen måste hon ses med bra segerchans.

DAGENS AVSLAG

Brynäs imponerade vid seger mot Djurgården och ska förstås vinna mot allsvenska Leksand, men vad har man för lag i dag och hur är motivationen? Leksand kommer definitivt att vara motiverat och oddset på Brynäs är för lågt.

TOBIAS HOLM (Driver spelsajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Conrad Lugauers 10 Americandream A.T ska ha bra chans att runda av V5:an på Kalmar. Hon har varit ute i betydligt hårdare gäng än vad hon ställs mot nu. Senast i V75 under Hugo Åbergs. Ner i klass i dag, från springspår, 20 tillägg, bör det bli en bra position, och fin chans.

DAGENS DRAG

I Breeders Crown på Umåker, i de fyraåriga hingstarnas drabbning skickar Roger Persson ut 1 Zakeus (V65-5). Ingen smickrande rad, mycket galopper, men det är en rejäl och fartfylld kuse. Senast med i ett stenhårt Derbykval, spelad till 97 för satsad tia. Bra chans utan gunga.

DAGENS AVSLAG

Hoppas ni läste mitt avslag i går – Argentina var som jag skrev en dålig favorit. Linköpingsspelarna avsatte själva sin tränare inför derbyt senast. Det gav effekt direkt. Kan faktiskt fortsätta nu. Tord till 1,60 rörs icke.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM