”Lilla Cesena får svårt att stå emot”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om lördagens säkra

Foto: AP
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, lördag 11 september 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA

Milan andas frisk luft efter värvningarna av Robinho och Zlatan (båda väntas för övrigt göra debut i dag).Lilla Cesena lär få svårt att stå emot och tvåan liras till 1,53. Real Madrid borde vunnit mot Mallorca i premiären. Missade flera klara lägen. Hemma mot ett uddlöst Osasuna blir det seger.

DAGENS DRAG

Barcelona avfärdade Racing utan problem i premiären. Ställer ett starkt lag på benen och ett svagt Hercules städas undan med bred marginal. -2,75 spelas till 1,98. Doncaster är bättre än Watford i grunden och när hemmalaget ser ut att sakna Graham, så blir valet enkelt. Kul tvåa till 3,20.

DAGENS AVSLAG

Visst, Portsmouth har en del bekymmer, men laget håller fortfarande hyfsad klass och att Ipswich gäller som klar favorit, trots bortaplan, känns bara helt fel. Elfsborg, med jobbiga avbräck, är en annan favorit i fara. Avstår syn.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 Alvena Putts (V75-5) var markant förbättrad i senaste starten när hon tävlade utan skor och med skygglappar. Bara blåste förbi motståndet. Det blir samma ”gear” nu och jag spikar.

4 Bruce Tooma (V75-6) var ruskigt bra vid segern senast. Gått upp i klass men har bra chans ändå.

DAGENS DRAG

9 Lewis O.M. och 12 Frillan Filiokus (V75-1) är två fynd i inledningen. Båda är i knallform och gigantiskt felstreckade. 10 Twins Vilda (V75-2) måste bara streckas. Hon har glänst i ny regi och ser ut att kunna duga upp i klasserna. 3 Yanantin Boko (V75-3) leder förmodligen hela vägen.

DAGENS AVSLAG

1 Mellby Turbo (V75-4) har visserligen toppläge med innerspår och toppkusk i form av Björn Goop men det är ingen storstjärna och jag blir inte alls överraskad om han bränner av. Given favorit i fara.

GLENN HYSÈN (Tipsexpert på Unibet)

DAGENS SÄKRA

Arsenal måste ha toppchans att slå Bolton, som får spela utan sin ordinarie målvakt som är avstängd. Visserligen finns det en del avbräck även i Arsenal, men de har en väldigt bred trupp och skall slå Bolton utan större bekymmer.

DAGENS DRAG

Everton har fått dålig utdelning så här långt i Premier League och laget är klart bättre än tabellplaceringen. Man brukar även vara extremt hemmastarka och det är få lag som åker till Goodison Park och hämtar tre poäng. Jag är inne på att man skall spela 1x på Everton till runt 1,90 i odds.

DAGENS AVSLAG

Sveriges damer möter Danmark och jag har dålig koll på formen hos dessa båda lag och väljer att stå över spel här.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM