– Märks att pengarna börjar sina i Chelsea

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Foto: AFP
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, måndagen 24 januari 2011.

ULRIK SANDEBÄCK:

DAGENS SÄKRA:

Dagens utbud är direkt svagt när det gäller att hitta starka favoriter.

Jag vänder mig till NHL – fast det är en enda lång transsportsträcka där nu – för att hitta den mest spelvärda favoriten. Det handlar om Washington hemma mot ett skadedrabbat Toronto. Går att spela till 1,95.

DAGENS DRAG:

Chelsea är inte alls som ”förr” – truppen är numera relativt tunn och det märks att pengarna har börjat sina. Ligatiteln är körd och nu handlar det mest om att försöka nå CL-spel även nästa säsong. Kvällens match mot Bolton blir tajt och jämn – tror jag. Under 2,5 mål spelas till 1,96.

DAGENS AVSLAG:

Sporting Lissabon har darrat under nästan hela säsongen och dras nu med en del problem. Jag tycker att tvåan borta mot ett svårspelat Marítimo till 1,75 inte alls är spelvärt. Kryssrisken känns för stor. Avstå spel.

MICKE NYBRINK:

DAGENS SÄKRA:

2 Target Player (V65-2) har en passande uppgift med spår två bakom bilen på kort distans. Per Lennartssons racer har inte startat på ett tag, men här ser det ut som ett lättare träningspass. Spets och slut.

2 Smirnoff Akema (V65-4) vann senast och var överraskande bra efter vila. Bra chans igen.

DAGENS DRAG:

7 Vendi (V65-6) ströks eftersom banan var så dålig senast. Före det har det sexåriga stoet imponerat stort när hon vunnit från dödens vid två tillfällen. Tony Wallin är en formkusk som trivs bra bakom henne och jag blir inte förvånad om det blir en ny dödensviktoria. Hon tål tuffa upplägg.

DAGENS AVSLAG:

Mycket låg klass på V65-tävlingarna i kväll, det är snudd på rekorddåligt. Man kan inte annat än att längta till våren och lite jämnare lopp. När det ser ut så här vinner antingen favoriten eller en ostreckad.

MICHAEL CARLSSON:

DAGENS SÄKRA:

2 Rouge (V65-5) har haft fin form länge och gjort det bra mot tufft motstånd och ifrån svåra utgångslägen. Senast kom hon snett på det men nu står det startsnabba stoet perfekt till och möter enklare motstånd. Hon borde vinna.

DAGENS DRAG:

10 Going Southwind (V65-6) har varit duktig i två starter efter långt uppehåll. Han blir bara bättre och bättre och har rygg på startsnabba hästar här. Det är inte omöjligt att det blir barfota nu och i så fall är det ytterligare en växel.

DAGENS AVSLAG:

11 Valiant Will (V65-1) har vunnit två billiga lopp och gjort det bra. Men som en av favoriterna från spår elva över 1 600 meter känns han klart sårbar. Det är inget distansplus och jag tror att segerraden bryts här.

ARTIKELN HANDLAR OM