Palermo bleka senast – tar snabb revansch

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Foto: AP
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, lördagen 22 januari 2011.

Steven-Lee Holmdahl

DAGENS SÄKRA:

Palermo var sällsynt blekt senast. Jag räknar med en kraftigt förbättrad insats. Uppgiften ser onekligen passande ut. Brescia, utan avstängda duon Bega/Diamanti, besegras till 1,50. Sevilla har allt färre problem. Kan nu ställa en närapå ordinarie startelva på benen. Klart trolig etta till 1,44.

DAGENS DRAG:

Blackpool var utdömt inför den här säsongen, men gör det faktiskt riktigt bra. Trots små resurser. Man har inga nya bekymmer och harmonin är total. Sunderland är i gungning efter att ha sålt anfallsstjärnan Bent. Offensiven är nu rejält försvagad (Welbeck är skadad). Intressant etta till runt 2,60.

DAGENS AVSLAG:

Finns en hel del bräckliga favoriter i dag. Tänker allra främst på Liverpool. Gång efter gång målas laget upp till favorit – trots att man inte får spelet att stämma. Har återigen Gerrard avstängd. Wolves är bättre än ryktet. Inte golvat.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA:

9 Truly Devoted (V75-2) är jag imponerad av. Hon gör allt rätt i loppen och är helt enkelt en supermysig individ. Jag vet att även Erik Adielsson har samma uppfattning. Från bakspår får hon spara speeden och det normala är att hon inte går att stoppa. Senast avslutade hon mycket bra som tvåa.

DAGENS DRAG:

4 Q.Forty Five (V75-1) såg ut som en miljon senast men fick chansen sent. Bortglömd. Även Hightlight Brizard (V75-1) passas. Gillar Bergsåker. 6 Spirit of Life (V75-4) har visat härlig form på slutet och kan mycket väl städa av allt igen. Glöm inte 8 Robin Ru i V75-6. Flög fram senast.

DAGENS AVSLAG:

6 Marshland (V75-3) är klassen i gänget och om han inte hamnar utvändigt ledaren är han klar. Kihlström laddar och i spets har han loppet i sin hand. Men i dödens är han alltså sårbar. Garderas därför.

ARTIKELN HANDLAR OM