Varningen: Laget har matchats riktigt tufft

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Foto: AP
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, lördagen 29 januari 2011.

STEVEN-LEE HOLMDAHL

DAGENS SÄKRA:

Vi spelade Burnley i förra rundan mot Port Vale och det gick ju vägen. Jag fortsätter med samma recept.Man kommer visserligen att vila ett par ordinarie pjäser men man har en riktigt bred och bra trupp. Burton, som har tappat målkungen Shaun Harrad, lär få svårt att värja sig. 1,40 får duga.

DAGENS DRAG:

Queens Park Rangers är fortsatt stabilt, men man har utmålats till för stor favorit i dag – då man står inför en klart tuff uppgift. Hull har förstärkt laget på slutet. Matt Fryatt har redan börjat ge avkastning. Bara en tidsfråga innan även Aaron Mclean hittar ”nätet”. Intressant etta till runt 3,10.

DAGENS AVSLAG:

Birmingham matchas tufft just nu. Gick en lång och tuff match mot West Ham tidigare i veckan. Kan komma att ”slå pannan blodig” mot ett defensivt spelande Coventry. Readings 2,05 innehåller inget spelvärde överhuvudtaget

MICKE NYBRINK:

DAGENS SÄKRA:

6 Ador Le Soleil (V75-5) är en vettig spik i den ganska svåra jackpottomgången i Halmstad. Hon öppnar raketsnabbt, drar hårt hela vägen och gynnas av den korta distansen. Hoppas hon håller undan. Chansspiken kan vara 2 Windsong’s Sisu (V75-6) som jobbar mycket bra i sin nya regi.

DAGENS DRAG:

V75-1 är ett svårt lopp där 9 Gills Abbe borde vara mer streckad. Passas med BG. 4 Conrads Linsan är en fin häst som kommer vara kraftigt förbättrad med senaste loppet i kroppen. 3 Excallibur (V75-3) är mitt drag i högsta klassen, barfota nu och kör hela vägen i spets. 10 Gigant Slugger passas i V75-4.

DAGENS AVSLAG:

1 Trade East (V75-1) är bästa hästen men formen är inte på topp med bara ett lopp i kroppen. Dessutom ska han tävla med framskor nu och det är i alla fall inget positivt. Måste garderas, trots läget.

ARTIKELN HANDLAR OM