”Spelade emot HIF – med utmärkt resultat”

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Foto: BILDBYRÅN
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, måndagen 31 januari 2011.

ULRIK SANDEBÄCK:

DAGENS SÄKRA:

Jag spelade emot Helsingborg i fredags med utmärkt resultat. Nu fortsätter jag med det... HIF roterar rejält i truppen och kommer med ett extremt ungt lag mot Odense. Spelare som Al Habduni, Lucas Ohlander, Mohamed Ramadan och Simon Thern ska starta. Odense är bra, spel till 2,20!

DAGENS DRAG:

Jag nöjer mig troligen endast med att spela på Odense i kväll. Men även Storvreta kan vara värt en peng i ”tv-matchen” mot Falun. Storvreta har toppform och 2,16 för tvåan kan spelas. Falun har inget märkvärdigt lag och har nyligen tappat vasse Christian Mattsson till Västerås.

DAGENS AVSLAG:

Växjö Lakers är bättre på nästan alla positioner. Men för Tingsryd är det här ”årets match” – och Taif vill absolut inte vika ned sig i kväll inför hemmapubliken. 1,55 för tvåan på Lakers är på tok för lågt på ”fiendemark”.

MICKE NYBRINK:

DAGENS SÄKRA:

14 Banker Tooma (V65-4) är en tuffing som återkommer efter paus. Åke Svanstedt tränar och jag är inte orolig för formen. Det här gänget bör han krossa.

7 All Divine (V4-4) är bästa hästen i ett tunt lunchlopp på Bergsåker. Han kommer från seger och har toppchans direkt i ny regi.

DAGENS DRAG:

3 Yankee Brodde (V65-6) är en häst i absolut toppform som blir lite bortglömd på både dubbeln och V65. Näst senast var han duktig tvåa på Solvalla och senast långspurtade han starkt till seger.

9 S.S.Conny (V4-3) chansspikas på lunchen. Han är i knallform och de andra galopperar oftast.

DAGENS AVSLAG:

7 Conrads Fredrik (V4-1) är av någon anledning hårt betrodd men han var inte särskilt bra senast och får rycka upp sig för att vinna, även om motståndet inte är det bästa. Han ska absolut garderas.

MICHAEL CARLSSON:

DAGENS SÄKRA:

5 Isak C.D. (V65-6) har visat toppform vid två raka V75-segrar. Har en enklare uppgift här och det finns ingen som varken vill eller kan svara den startsnabbe hästen från början. Enda motbudet Trotteur har bakspår och det blir spets och slut.

DAGENS DRAG:

9 Mighty Kronos (V65-3) är hästen med klart bäst kapacitet i loppet men han har en missvisande resultatrad. Satt fast med rubbet kvar senast och såg kanonfin ut. Den här gången är det läge att köra offensivt. Krossar allt felfri över önskedistans.

DAGENS AVSLAG:

9 Krångel (V65-6) vann senast och det gör han inte speciellt ofta. Hästen höll undan från ledningen och är klart missgynnad nu av bakspår. Kan säkert ta en framskjuten placering men det blir ingen ny seger.

ARTIKELN HANDLAR OM