”Därför tror jag på Tingsryd”

Challe Berglund om söndagens drag

SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, lördag 9 oktober 2010.

MARCUS KÄLLBERG

DAGENS SÄKRA

Linköping jagar tredjeplatsen och har bra chans mot ett Kristianstad som redan har säkrat kontraktet. Qviding slåss om seriesegern och håller man bara nerverna i styr bör det bli tre poäng mot ett försvagat Sleipner.

DAGENS DRAG

Växjö Lakers har öppnat säsongen mycket bra och man visade intakt form i en stark bortaseger mot Västerås i fredags. Malmö hade en tuff urladdning mot Rögle i går och kan nog ha svårt att ladda om till detta möte. Unibet ger 2,15 på den ettan.

DAGENS AVSLAG

Boston föll fullt rättvist mot Phoenix i går. Laget såg uddlöst ut och saknaden av Savard är stor. Man gör säkert en bättre insats i dag men laget är ändå en mycket sårbar favorit här.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Huddinge står i en klass för sig i sin grupp i division 1-hockeyn och även om det är bortamatch vinner dem. Nacka kommer inte att ställa till några problem för Huddinge i deras jakt på återkomst till allsvenskan.

DAGENS DRAG

Tingsryd tar emot favoriten Leksand. Normalt brukar det ge extra mycket publik men i Tingsryd är det alltid mycket folk och det är inte lätt att ta sig an Tingsryd på deras hemmaplan. Över tre gånger pengarna får man för hemmaseger, klart spelvärt.

DAGENS AVSLAG

Vilda Väsby har haft det tungt i några matcher men när det stundar derby mot Arlanda Wings tänder de till lite extra. 1,65 är lite för dåligt för att jag ska spela Arlanda.

BOJAN DJORDJIC (Nordicbets spelexpert)

DAGENS SÄKRA

Hittar bästa spelet i matchen mellan Qviding mot Sleipner. Om göteborgarna ska säkra plats i Superettan nästa säsong så är en seger ett måste. Qviding vinner!

DAGENS DRAG

Håll i er nu, här kommer ett supertips. I Segunda Liga i Spanien vinner Xerez mot Huesca, ett Huesca som inte vunnit en enda match denna säsongen. Oddset 1,70 är väldigt bra betalt.

DAGENS AVSLAG

De här två matcherna ovan är de enda spelbara denna helgen enligt mig, på grund av EM-kvalspel som gör att alla stora ligor tar en paus. Ni kan lika väl strunta i alla andra!

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till & DISKUTERA HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM