”Arsenal tillbaka i form – säkert spel”

Steven-Lee Holmdahl

SPEL

DAGENS SÄKRA

Arsenal är tillbaka i full form och har inga nya skador eller avstängningar som stör. West Ham ger ett bräckligt intryck och lär inte ha något att sätta emot. Trygg etta till 1,20. Bremens formkurva stiger i snabb takt ochman har inga nya avbräck. 1,50 hemma mot Nürnberg? Helt okej.

DAGENS DRAG

Toulouse såg riktigt bra ut senast och blev första lag att bortabesegra Sochaux. Har inga nya problem och 1,80 hemma mot Lens ska ses som spelvärt. Köper inte att Swansea blivit så stor favorit. Störs av defensiva avbräck. Crystal har troligen vasse Ambrose tillbaka. 2,20 (dnb) är spelbart.

DAGENS AVSLAG

Wolverhampton gav Chelsea en rejäl match senast och laget är i bättre form än vad de senaste resultaten antyder. Man City kommer till spel utan tongivande Carlos Tevez och jag ser inget som helst värde i odds under 2,00.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

1 Chimall T.T. (V75-1) har mycket bra chans. Han var vass tvåa bakom monstret Local Conch senast och här gäller det bara att gasa allt vad det går. Spets och slut. 6 King Bonnson (V75-4) har imponerat stort i sin nya regi, är stark som en björn och bör krossa motståndarna i god tid före mål.

DAGENS DRAG

3 Bruce Tooma (V75-2) var klart bra som tvåa på V75 senast och nu ser det ut som tidig ledning och ny V75-seger. 4 Local Conch (V75-3) var kusligt bra senast och om han är lika fin i dag blir det åka av. 14 Nellie Vingboons (V75-5) är härligt bortglömd. Hon kan mycket väl sänka allt i spurten.

DAGENS AVSLAG

4 Lavec Kronos (V75-6) tror jag inte så mycket på och han känns som fel favorit. Distansen är helt klart ett minus, det här är en ren sprinter och hästen har dessutom varit sjuk sen senast.

Glenn Hysén (Tipsexpert hos Unibet)

DAGENS SÄKRA

Barcelona börjar närma sig formen och skall enkelt besegra Sevilla i dag. Bortalaget saknar dessutom ordinarie målvakten Palop och jag tror hårt på hemmalaget här.

DAGENS DRAG

Fulham står i runt 1,85 mot Wigan och det tycker jag är högt. London-laget är klart bättre och i kraft av hemmaplan tror jag att det blir seger.

DAGENS AVSLAG

Manchester City saknar Tevez och det är ett stort avbräck. Wolves är inte så tokiga och jag ser City som för stora favoriter här.

ARTIKELN HANDLAR OM