Stora skadeproblem – stoppar Fiorentina

Ulrik Sandebäck

SPEL

DAGENS SÄKRA

Fiorentina har stora problem med skador och avstängningar. I kväll är mittbackslåset Kroldrup/Natali borta. Sedan tidigare saknas spelare som Frey, Mutu, Jovetic, Zanetti mfl. Juventus med en het Krasic fixar ettan till 1,67. Dortmund (1,32) och Everton (1,57) spelas också.

DAGENS DRAG

Ett av dagens bästa spel tycker jag att Atletico Madrid är till 1,70 (Ladbrokes) hemma mot Espanyol. Atleticos offensiva superduo Kun Aguero och Diego Forlan har kommit igång nu. Sund etta. Jag spelar även på under 2,5 mål mellan West Ham och Wigan till 1,80.

DAGENS AVSLAG

Middlesbrough lånar in spelare, sparkar spelare och byter tränare. Men laget är ändå lika uddlöst och färglöst. Men blir ändå nedspelat på gamla meriter. Jag hoppar över favoritettan hemma mot ett ojämnt Hull.

Micke Nybrink

DAGENS SÄKRA

6 Iceland (V75-3) är jackpottomgångens singelstreck. Han är kraftigt på gång nu och med Björn Goop i sulkyn kan det helt enkelt inte misslyckas. Spets och slut. 10 Mille Dagato (V75-6) väljer jag att chansspika. Han ser ut att ha hittat stilen på allvar och kan sänka allt i spurten. Kul jackpottdrag!

DAGENS DRAG

1 Oliver Twist (V75-1) imponerade när han vann med galopp på Solvalla senast. Rygg ledaren och slut? 6 Myllarfaks (V75-2) var grym vid segern näst senast. Melander laddar och kör så det ryker. 2 Maxima Wibb (V75-5) avslutade energiskt senast och kan vara omgångens dunderskräll.

DAGENS AVSLAG

9 Hallsta Lotus (V75-2) ska givetvis streckas men för mig är han ingen spik. Med vinterskor är han inte alls samma häst, det såg vi i värmningen på Solvalla senast. Honom jobbar vi bort, eller hur?

Glenn Hysén

DAGENS SÄKRA

Juventus har fin form och tog en fin seger borta mot Genoa senast. Hemma mot ett svajigt Fiorentina i kväll hugger jag 1,60 utan att blinka. Krasic gör minst ett mål.

DAGENS DRAG

Seriens formstarkaste lag mot seriens fiaskogäng. Det går inte att låta bli att lockas av 2,65 draw no bet på AIK borta mot Frölunda. AIK har dessutom vunnit båda mötena med Frölunda under säsongen.

DAGENS AVSLAG

Bolton har överpresterat så här långt i Premier League. Snart kommer det en reaktion för Elmander & Co. Jag hoppar låga 1,62 hemma mot stabila nykomlingen Blackpool.

ARTIKELN HANDLAR OM