”Lockas av oddset på Fulham i kväll”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee om torsdagens drag

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, torsdag 1 april 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL (Ny spelexpert på Sportbladet)

DAGENS SÄKRA

Jumbofinal i SAS-ligan. Inte direkt upphetsande rent sportsligt, men sett till det spelmässiga är det betydligt hetare. Köge hör inte hemma i högsta serien och saknar fortsatt sin bäste målskytt Emanuel Ake. Randers har fått luft under vingarna och återfår nu M. Nygaard. 1,82 är spelvärt.

DAGENS DRAG

Väntar mig en stenhård matchserie mellan Linköping och Djurgården. Tror att hemmaplan kommer väga tungt. LHC har imponerat på sistone. Spinner vidare och vinner till godkända 1,95.

Lockas även av Fulhams 2,36. Galen fokus på kvällens uppgift och en stark startelva mönstras.

DAGENS AVSLAG

Hamburg är inte på topp just nu och man besväras fortsatt av en del skador. I Eljero Elia har man ett klart kännbart avbräck. Ser inget som helst spelvärde i 1,45.

Bröndby är en annan skör favorit, som trycks ned i låga 1,75.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

9 Elling (V65-3) var bäst förra året bland sina kullkamrater och efter vinterträning och med årsdebuten avklarad är han redo för att börja rada upp segrar igen. Han står med tillägg men det bekommer honom inte utan det här lilla fältet rundar han bekvämt till seger.

DAGENS DRAG

Jag fortsätter spela 3 Lugnets Diamant (V65-4) som näst senast var heroisk och även om han sin vana trogen fick gå i tredjespår en lång bit senast inte behövde förta sig för att vinna. Han tappar i inledningen men förhoppningsvis blir det fart i loppet och då tar han dem till slut.

DAGENS AVSLAG

4 Tough Smash i samma lopp som Lugnets Diamant, V65-4 alltså, var väldigt bra senast då han från spets höll undan till seger. Jag trodde inte att han skulle orka då han var het och blir han lika het i dag kommer han inte att hålla undan.

TOBIAS HOLM (Driver sajten rekatochklart.se)

DAGENS SÄKRA

Jag har tidigare – med stor framgång – gapat om avslag på Bröndby. Men nu vänder jag kappan efter vinden. Det blågula laget vann direkt med en ny tränare och ett nytt spelsystem senast: från 4–4–2 till 4–3–3 med vasse Ousman Jallow som spets. Tar andra raka till härliga 1,90.

DAGENS DRAG

Jag hoppas ni följt mina spel i den här panelen – har gjort fullt hus de senaste veckorna. Jag trodde hela vägen att Skellefteå skulle slå ut ett tamt Färjestad. Men nu tar det stopp. Tvärstopp! Laget är slutkört och får direkt problem med HV 71. Tvåan spelas till 2,45.

DAGENS AVSLAG

Hamburg är ojämnt och inget lag man vill hålla i handen till löjligt låga 1,45 i Europa League. Nä, det finns betydligt bättre spel än så. Standard Liege åker till Tyskland för att spela 0–0, kanske kan lyckas.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!

ARTIKELN HANDLAR OM