Experten: ”Det finns en bra bank – OM”

Sportbladets spelexpert Steven-Lee Holmdahl om onsdagens säkra spel

Foto: ap
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, onsdag 7 april 2010.

STEVEN-LEE HOLMDAHL (Ny spelexpert på Sportbladet)

DAGENS SÄKRA

Halvtunt utbud i dag, men det finns en bra bank i form av guldjagande Marseille. De saknar visserligen Niang, men har en minst sagt passande uppgift. Sochaux är uddlöst och får klara sig utan målvakten Richert och offensivt viktiga Sverkos och Dalmat. Ettan liras till 1,40.

DAGENS DRAG

Djurgården och Phoenix är två tänkbara Moneyline-drag, men valet faller till slut på Bordeaux. Lyon har 3–1 att gå på och behöver inte vinna. Har tunga avbräck i Lisandro, Makoun samt Govou, som kraftigt hämmar lagets kontringsspel. Bordeaux är helt ordinarie. Liten insats på 2,10.

DAGENS AVSLAG

Ser ingen som helst anledning att ge mig in i det finska hockeyslutspelet. Håller alla möten som vidöppna och det verkar bolagen också göra, då de släppt förhållandevis jämna odds i samtliga tre matcher. Avstår spel.

MICKE NYBRINK

DAGENS SÄKRA

2 Scarlets Aino (V64-1) är väl redan i mål? Han har hittat formen igen och var vass vid segern senast. Här brakar han till spets igen och sen grillar han motståndet och vinner lätt.

2 Proud Philip (V64-5) är en spik av samma stuk. Räkna med tidig ledning och räkna med en bombsäker seger.

DAGENS DRAG

4 Gardeur (V64-2) är en fin häst som är farlig när travet stämmer. Senast fick han inte riktigt chansen och såg bra ut över mål.

5 Filippa Moose (V64-4) glänste så smått vid överlägsen seger senast och kommer att blanda sig i striden igen.

7 Lamborghini S.T. (V64-6) jagar revansch. Passas tidigt.

DAGENS AVSLAG

Starka favoriter hör tydligen våren till. Jag blir inte förvånad om fyra, fem hårt betrodda hästar vinner och därmed är chansen uppenbar att utdelningen på fyra rätt fryser inne.

PATRIK FERNLUND (Medarbetare Trav365)

DAGENS SÄKRA

2 Scarlets Aino (V64-1) såg fantastiskt fin ut senast då han vann från ledningen. Det ser ut som att han utvecklats under vintern och det här loppet leder han från start till mål.

6 Sngularity Hanover (V64-4) gör debut för Åke Svanstedt och jag tror att det blir seger direkt.

DAGENS DRAG

5 Ladies Man (V64-3) är en härlig kämpe som sällan viker ner sig i en hård slutstrid. Senast sprutade mjölksyran ur öronen, men han kämpade sig till seger. Härifrån bör Jorma Kontio hitta en bra position och då blir Ladies Man tung att stå emot över upploppet.

DAGENS AVSLAG

12 Staro Allentown (V64-6) gör comeback efter lång vila och behöver lopp i kroppen. Hästen har enorm kapacitet och är utan tvekan bäst i fältet, men från spår tolv kommer han få ett vilsamt lopp.

DISKUTERA: Vad är dina bästa speltips i dag? Tyck till HÄR!