Ett ögonblick...

...Ulrik Sandebäck, som varje lördag med start 7 november ska ge speltips till läsarna i nya, unika servicen Youbet!

SPEL

Vad är det som kommer att hända i YouBet egentligen?

– Tanken med YouBet är att kunna presentera aktuell spelinformation i realtid. Alltså presentera laguppställningar inför Stryktipset/Supertoto, ha koll på senaste nytt angående skador och sjukdomar inför nedsläppet i Elitserien i ishockey, men även lämna bra information om spel som går att lägga live under lördagseftermiddagens matcher. Så vi försöker både ge färsk information inför och under matcherna.

Vad är det som är så speciellt med den här tjänsten?

– Att spelinformationen uppdateras hela tiden. Du kommer att vara oerhört påläst om du följer med under hela "programmet". Med sådan information som inte går att hitta någon annanstans. Sedan är också ni läsare en stor del av tjänsten, läsarna ska själva kunna presentera sina bästa spel för dagen. Sådana guldkorn kommer att lyftas fram och de kommer inte att vara svåra att hitta.

Varför ska jag följa YouBet?

– För att läsa det absolut senaste som har hänt inför spelstopp - men även om det som händer under matcherna. Livespelsomsättningen är numera större hos vissa bolag än vad omsättningen är inför matcherna påbörjas. Därför kommer vi att lägga mycket livespel. Sedan ska ju också läsarna lämna sina egna bästa tips och verkligen visa alla hur vass man är på spel.

Kommer jag att tjäna pengar på den?

– Det är så klart målsättningen. Men mitt främsta mål är att lämna ut bra och ny spelinformation så att läsaren själv kan ta ställning till att lägga spelen eller ej.

Hur ser den första lördagen ut på spelfronten?

– Mycket intressant. Vi kommer bland annat att följa cupfinalen på Råsunda, de två hockeyfajterna i Karjala Cup samt försöka bena ut både Stryktipset/Supertoto som båda känns intressanta på förhand.