Experten: Hittat ett drag till 126 gånger pengarna

SPEL

Här är Steven-Lees hetaste speltips för Europatouren i golf.

Golf, Turkish Airlines Open

Spelstopp: 07:00 (torsdag)

Kommentar: Henrik Stenson och Rory McIlroy kommer inte till spel.

Största dragplåstret är formlöse Danny Willet. Helt ny bana på Europatouren, så ont om "course-form" att gå efter. Ska dock nämnas att en Challenge Tour-tävling spelades på Regnum Carya Golf & Spa Resort under 2010.

Anirban Lahiri

Vinnare, odds: 26,00.

Spelar riktigt bra golf just nu och puttern är stekhet. Kan bli viktigt på en tajt bana, som inte är lätt att skjuta lågt på. Gör sin första start i Turkiet, men känns ändå värt ett försök.

Kiradech Aphibarnrat

Vinnare, odds: 46,00

FRL, odds: 46,00

Har halkat nedåt på världsrankingen, men är inte så drastiskt som det verkar. Verkade trivas i Turkiet förra året (även om det nu var på en annan bana) och visade upp bra spel i sin senaste start. Där han avslutade med en 65:a.

Thorbjörn Olesen

FRL, odds: 101,00

Topp5, odds: 26,00

Har inte glänst sedan andraplatsen i BMW International Open, men såg ofta bra ut i Portugal och formkurvan smyger uppåt. I sina bästa stunder så håller han absolut högsta klass. En av få i fältet som spelat denna bana i tävlingssammanhang.

Lasse Jensen

FRL, odds: 126,00 (V/P)

Topp10, odds: 17,00

Deltog i Challenge-Tour-tävlingen här 2010 och sköt bra resultat. Gillar layouten och har visat att han har kapacitet att blanda sig i "toppstriden". Andraplats under Nordea Masters och T11 under Alfred Dunhill Cup för några veckor sedan.

Steven-Lee Holmdahl