PRESENTERAS AV

Stark Torsdags-Trippel som förtjänar uppskruvad insats

Publicerad 2023-07-06

Finfin trippelkombo idag!
Förtjänar uppskruvad insats.
Tennis + Fotboll @3,72.


Liga Profesional/Argentina.
Boca Juniors har haft det lekande lätt
i gruppspelet av Copa Libertadores – men varit en stor besvikelse hemma i
ligan. Ett av de lag som har klart störst bollinnehav, men det mesta går i sidled och man har sju lag framför sig i kategorin: ”skapade målchanser”. Såklart inte godkänt, med tanke på material/förutsättningar. Störs av skador.
Mycket tyder på att man får klara sig utan följande pjäser: Dario Benedetto, Gonzalo Morales, Luis Advincula, Luca Langoni, Marcos Rojo, Exequiel Zeballos
Union de Santa Fe går helst på kontring – men snittar nästan lika många avslut som Boca. Ljust skadeläge.
***
Sofia Kenin har 2–0 i H2H vs Wang Xinyu och jag känner mig trygg med att den segersviten fortsätter.
Såg riktigt bra ut mot 7:e Seedade Coco Gauff i första rundan. Har helt enkelt ett bredare register. *Oddset har gått upp, bara tacka och ta emot.
***
Fortsätter i Dam-Tennis/Wimbledon.
Barbora Strycova har anlänt i Wimbledon, med ett årsfacit (gräs) på 1–3. Eländigt facit även när hon håller serve, på gräs: vinstprocent: 47,4. Och när det kommer till att utnyttja breakpoäng, så är hon rankad på plats 160, över de senaste tolv månaderna (gräsmatcher).
Om vi istället tittar på Magda Linette, så är siffrorna så mycket bättre (vinstprocent i egen serve på gräs: 66,7 och hon har utnyttjat nio av 17 break-möjligheter). Känns nästan bara som att skada eller sjukdom kan stå i vägen.
ANNONS: Spana in Stevens hundring och spela hos Hajper här! [Extern länk]

Följ ämnen i artikeln