PRESENTERAS AV

Alla ägg i en EM-korg – kom igen nu ”VVD”

Publicerad 2024-06-16

Van the man...
Kastar alla ägg i en korg och håller tummarna för att Virgil levererar.
EM/Dag 3.
Tre kombos!


Polen har halkat in till sommarens mästerskap på ett bananskal och utan skadade Robert Lewandwoski ser det eländigt ut...
Konstant varit svagt vid defensiva, fasta situationer.
Nederländerna förväntas föra den här tillställningen och vi bör kunna utgå från att man vaskar fram gott om hörnor/frisparkar – och situationer inne i boxen (oddset på att man ska få straff har fått sänkas)...
Men AG-oddset på Virgil van Dijk står kvar. Trots att Koeman hintat om att han numera är ”första straffläggare”. Och alltid ett hot på fasta situationer.

***
Timi Max Elsnik är en av få spelare i som spelar sin klubblagsfotboll hemma i Slovenien.
Sätter alltid stor stolthet i att dra på sig landslagströjan och brukar verkligen tagga till lite extra när det vankas slutspel/slutspelsmatcher, vare sig det gäller landslagsspel eller i klubblag. SAC-Oddset (6,00) känns lite väl generöst på en spelare som drog på sig två varningar i kvalspelet.

***
Adam Cerin är i grund och botten av av Sloveniens mer kreativa spelare, men tvekar aldrig att ”smutsa ned sig”. Tar till alla möjliga medel för att få sitt lag att vinna. Undkom varningar i gruppspelet, men drog på sig massor av fouls och fick två skarpa tillsägelser.

***
Aleksandar Mitrovic för numera en anonym tillvaro i den saudiska ligan – där han lyckades dra på sig fem varningar under sin premiärsäsong, trots ganska få upphaussade matcher. Inte samma rivalitet där, som i Premier League – där han tidigare spelade för Fulham.
Hyfsat taggad, nu när han återigen får chansen att stångas mot engelska mittbackar.

***
Athletico PR vs Flamengo...
Ett gammalt klassiskt knep som jag använt mig av
i många, många år i Serie A (Brasilien). När ”under 2,5 mål” är favorit och det är två jämngoda lag som möts – testa korrekt resultat: 1–1. Så länge det inte är alltför många defensiva avbräck, det vill sig.
En metod som skördade stora framgångar för två säsonger sedan, inte lika stark profit i fjol (men ändå helt okej). Athletico PR har frånvaro på målvakten Bento och anfallaren Agustín Canobbio. Flamengo klarade sig bra senast, trots sju saknade spelare. Väntas ha ett par pjäser tillbaka.

Följ ämnen i artikeln