Tyskland dundrar på direkt från start

Publicerad 2024-06-14

Ikväll rullar Europamästerskapet i Tyskland igång. Värdnationen ställs mot Skottland i öppningsmatchen och jag tror “Die Mannschaft" kommer att sätta plattan i mattan från start!

Dagens trestegsraket

Tyskland - Skottland: Över 2,5 mål @1.75

Öppningsmatchen på Allianz Arena tror jag inte blir någon återhållsam tillställning. Full fart framåt sitter i tyskarnas DNA och Julian Nagelsmann förespråkar en offensiv fotboll. Tyskland har dessutom extremt mycket att bevisa. Därmed förväntar jag mig att “Die Mannschaft" gasar från start. Skottland har i sin tur torskat med stora siffror mot Nederländerna (0-4) och Frankrike (1-4) i närtid och i kvalet var britterna inblandade i ett gäng målrika matcher – snittade 3,1 mål per match. Över 2,5 mål till 1,75 är min tanke. En bra dag löser tyskarna den här linan på egen hand.

ANNONS

Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Tyskland över 6.5 hörnor @1.83

Matchbilden känns glasklar. Även om Tyskland skulle få in ett relativt tidigt ledningsmål så har jag svårt att se värdnationen lägga sig på försvar. Uppdukat för en kavalkad av tyska hörnor? Ja, känslan är så. Tyskland är ett bra “hörnlag” med gott om spelare som kan utmana längs kanterna. I träningsmatcherna inför mästerskapet skapade “Die Mannschaft" 11 hörnor mot Ukraina och 13 hörnor mot Grekland. 1.83 på över 6.5 tyska hörnor klipper vi.

ANNONS

Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Kai Havertz gör mål eller assist @2.07

Jag har själv plockat Kai Havertz som skyttekung i turneringen till 34.00. Som tidigare nämnts har Havertz hittat rätt i norra London och Arsenal-stjärnan avslutade Premier League ruskigt bra, inte minst poängmässigt – sex poäng på de fem avslutande matcherna. Kai har även fått en framskjuten roll i landslaget och i genrepet mot Grekland var 25-åringen en av målskyttarna. Drygt dubbel deg på att Tysklands spjutspets gör antingen mål eller assist mot skottarna känns fin.

ANNONS

Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Följ ämnen i artikeln