Motgångarna fortsätter - Kvarnby förlorade på nytt

Av:  Sportbladets textrobot

Det fortsätter gå tungt för Kvarnby, som på söndagen åkte på ännu en förlust i division 3 södra Götaland i fotboll. FC Trelleborg vann matchen hemma på Ymorvallen med 4–2 (3–1). I och med detta har Kvarnby tolv förluster i rad.

– Det var en knapp men rättvis seger för Trelleborg, när vi tryckte på för en kvittering gjorde de sitt fjärde mål i slutminuten. De hade lite större bollinnehav och några fler målchanser än vad vi hade, kommenterade Kvarnbys tränare Richard Ohlqvist efter matchen.

Målskyttarna som fixade segern för FC Trelleborg var Robin Bergsten, Samuel Möller, Johan Palmström och Joel Svendsen, medan målen för Kvarnby gjordes av Robin Armandt och Gabriel De Souza.

Med fyra omgångar kvar är FC Trelleborg på tionde plats i tabellen, och Kvarnby är på tolfte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 7 september. Då möter FC Trelleborg Södra Sandby på Södra Sandby IP 15.00. Kvarnby tar sig an Kulladal hemma 14.00.

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.