Bergqvist på plats – utan flickvännen

Kom ensam Kajsa Bergqvist kom till galan utan sin nya kärlek Kristina. ”Hon skiljer på privatliv och jobb”, säger hennes manager Daniel Wessfeldt.
SPORTBLADET

Kajsa Bergqvist pratade nyligen ut om sin kärlek till Kristina.

Men till Idrottsgalan dök höjdhoppstjärnan upp utan sin flickvän.

– Hon träffar gärna idrottskompisarna på egen hand, säger managern Daniel Wessfeldt.

Kajsa Bergqvist, 35, var på Idrottsgalan för att dela ut Sportspegelns hederspris till Patrik Sjöberg. Som medlem i Idrottsakademien, som står bakom galan, hade hon möjlighet att ta med sig en gäst till honnörsbordet.

Men Kajsa Bergqvist kom ensam till galan.

”Hennes eget val”

– Det var hennes eget val. Hon är med i akademien och har varit det i många år, så hon vet att hon har rätt att ta med sig någon. Hon valde att komma ensam. Vi har inga synpunkter på det, säger Peter Lundin, exekutiv producent på Idrottsgalan.

Kajsa Bergqvist berättade i januarinumret av tidningen QX om sin nya kärlek Kristina, och att hon numera kallar sig bisexuell.

– Jag är jätteglad att jag och Kristina har träffat varandra och vi är jättekära och har ett fantastiskt förhållande, sa Kajsa till tidningen.

När intervjun publicerats åkte paret i väg på långsemester, som de nu kommit hem från.

Intervjun i tidningen QX var den första – och hittills enda – gången Kajsa Bergqvist berättat om sitt kärleksliv efter skilsmässan med regissören Måns Herngren.

Nobbade frågor

Hon sa då också att hon har ett stort behov av integritet och inte gärna pratar relationer i media.

Kanske var det därför som flickvännen Kristina inte var vid Kajsas sida på Idrottsgalan i går.

– Hon skiljer på privatliv och jobb. Det var inte särskilt ofta Måns följde med på sådana här galor heller, säger Kajsa Bergqvists manager Daniel Wessfeldt.

Bergqvist lämnade Idrottsgalan så snart tv-sändningarna var över utan att svara på frågor från medier. Inte heller när hon anlände till den röda mattan ville hon säga någonting till journalisterna på plats.

ARTIKELN HANDLAR OM