Kournikova gör reklam för ökänd sexort

Tennisstjärnan blir ambassadör för Pattaya

SPORTBLADET

Först två veckor sedan meddelande Anna Kournikova att hon vill satsa på en egen pratshow.

Nu gör hon nästa insats.

Som ambassadör för ett resmål i Thailand - känd för sin sexindustri.

Foto: aftonbladet bild
Inte bara tennis för Anna Kournikova.

Den ryska tennisdonnan har haft problem med ryggen hela säsongen och har rasat på världsrankingen. Hon ligger nu på 135:e plats, en placering sämre än Sofia Arvidsson som är högst rankad av svenskorna, och ser sig nu efter en annan karriär.

Egen pratshow

I början av augusti presenterade hon sina förhoppningar.

En egen tv-show.

- Jag skulle älska att ha en egen pratshow, som Oprah. Oprah skulle faktiskt vara min första gäst. Jag kunde lära mig så mycket från henne. Hon är drottningen, sade Anna Kournikova i samband med att hon drog sig ur Wimbledon tidigare i sommar.

Men redan till hösten blir hon filmstjärna.

...och filmstjärna

I filmen "Det okända Thailand" ska hon göra reklam för för intressanta platser i och omkring Pattaya, en ort som är mycket känd för sin sexindustri.

Anna Kournikova kommer även att bli ambassadör för staden och mellan den sjätte och nionde november kommer hon på besök för att lära känna staden och dessutom spela en uppvisningsmatch.

Spelar en match

Den 9 november, dagen efter det att damernas final i WTA-turneringen Volvo Women"s Open har spelats på arenan till Dusit Resort Hotel, ska hon möta hemmahoppet Tamarine Tanasugarn, rankad 37 i världen.

Den thailändska staden har uppskattningsvis 30 000 prostituerade

Anna Carlsson