Hånet mot ”Pim-Pim”

Robert Lindstedt hånar ”Pim-Pim” – på sin blogg

Foto: MONTAGE
SPORTBLADET

Det infekterade bråket mellan DC-kaptenen Mats Wilander och Joachim ”Pim-Pim” Johansson rasar vidare. Nu hånas ”Pim-Pim” av kollegan Robert Lindstedt.

”Är det någon som har en napp? Eller snuttefilt? Jag vet någon som behöver det.” skriver Lindstedt om ”Pim-Pim” på sin blogg.

Bakgrunden: Joachim ”Pim-Pim” Johansson kriterade de svenska Davis Cup-kaptenerna Mats Wilander och Joakim Nyström på sin blogg. Han kallade de båda för lögnare. Nu får kaptenerna stöd: av svenske dubbelspelaren Robert Lindstedt.

Bråket förs i bloggvärlden

Så här skriver Lindstedt på sin blogg:

”Det finns spelare med hjärta och sen finns det spelare utan. Vi som är med i landslaget nu skulle alla spela med brutna ben om vi fortfarande trodde att vi kunde bidra med något. Vi slåss för varandra, vårt land och våra kaptener! Visst har du rätt till att tacka nej till landslagsspel NÅGON gång, men då ska du fan i mig ha en ordentlig anledning! Annars SKA du få skit och kritik!”.

...samtidigt ska Sverige snart spela Davis Cup

Tennisbråket kommer mycket olägligt då Mats Wilander och Joakim Nyström som bäst håller på att svetsa samman laget inför Davis Cup-mötet med Rumänien 18-20 september. Bråket försvårar naturligtvis förberedelserna. Hur bråket kommer hanteras av Davis Cup-ledningen och Tennisförbundet är ännu oklart.

”Bägaren har runnit över”

”När det gås ut och kritiseras i media om våra kaptener och att det inte ska spelas igen, så ser jag det som ett slag i ansiktet på alla som har med Davis Cup laget att göra. Spelare inkluderade. Jag tar det till och med personligt. Det är ett svek, vem det än är som gör det. Jag och Robin har ont fan i mig överallt och jämför smärtorna varje dag, men tanken har inte ens slagit mig på att inte vara med.” skriver Lindstedt och avslutar:

”Jag gillar inte den personen jag är när jag skriver detta för det kommer ställa till med problem, men jag är för upprörd. Bägaren har runnit över.”