Porrfilmscomebacken knäckte tennisstjärnan

”Hon var hysterisk över att jag skulle göra porrfilm igen”

SPORTBLADET

Förra tennisstjärnan Jennifer Capriati, 34, tog en överdos.

Nu uppger TMZ att den tragiska händelsen inträffade efter beskedet att hennes ex-pojkvän återvänt till porrfilmsbranschen.

Foto: FOTO: AP
Jennifer Capriati.

Jennifer Capriati – som bara var 13 år när hon vann juniorturneringen i Öppna Franska 1989 – slog igenom på allvar när hon tog OS-guld i Barcelona 1992.

Men allt var inte guld och gröna skogar. Capriati flydde efter en förlust i US Open 1993 och dök inte upp förrän åtta månader senare när hon greps för marijuanainnehav.

”Något fattades”

Tre år senare återvände hon till tennistouren – och började så sakteliga hitta tillbaka till storformen. 2001 vann hon både Australian Open och Franska öppna och låg etta på världsrankingen.

– Jag var på topp, men inuti var det något som fattades. Jag kände inte lycka, sa Capriati i juli 2007 och berättade att hon dagligen fajtas med demonerna i sin hjärna.

Tidigt i söndags morse fördes Capriati till sjukhus sedan hotellpersonalen på Riviera Beach, Florida, slagit larm om en misstänkt överdos.

”Hon var hysterisk”

Hennes far bekräftade att hon är inlagd på sjukhus, men att återhämtningen går bra.

Enligt TMZ finns det två orsaker till Capriatis sammanbrott.

Hon tittade på Wimbledon och kände saknad efter tennisen.

Hennes ex-pojkvän Dale DaBone meddelade att han ska göra comeback inom porrfilmsbranschen.

– Jag ringde till henne på sjukhuset efter överdosen och hon var hysterisk över att jag skulle göra porrfilm igen, säger DaBone till TMZ.