Riskerar fängelse: ”Det här är absurt”

Rättegång väntar för förra världsettan Jennifer Capriati

Foto: PRESSENS BILD / GETTY / NORTH AMERICA
Jennifer Capriati.
SPORTBLADET

Förra tennisstjärnan Jennifer Capriati, 36, riskerar fängelse för misshandel av sin ex-pojkvän.

I onsdags ledde anklagelserna till åtal och den 17 april ska hon upp i rätten.

– Allt det här är absurt, säger hon.

Sportbladet har i flera artiklar skrivit om den förra världsettan Jennifer Capriatis skandaler och den senaste handlar om att hon ska ha misshandlat sin förra pojkvän Ivan Brannan på ett gym i Florida på Alla hjärtans dag.

”Vet sanningen”

Den 11 mars uttryckte Capriati sin frustration på Twitter:

– Jag är upprörd på media, på mitt ex, de falska anklagelserna, att inte kunna berätta sanningen, borrelia, mina skador... Jag vet inte hur man spelar media-spelet och hur man funderar ut vad man bör säga och inte. Det enda jag vet är sanningen och den vet någon annan också.

Enligt nyhetsbyrån AP åtalades Capriati i onsdags för förföljelse och misshandel. Capriari, som inte har gripits av polisen, har fått en kallelse att inställa sig i Palm Beach Country court för rättegång den 17 april.

Advokaten: ”Nonsens”

Hennes advokat Richard Lubin avfärdar dock anklagelserna som ”nonsens”.

– Tyvärr är falska anklagelser mot kändisar en nästan daglig företeelse i den värld vi lever i. Jennifer Capriati är oskyldig till dessa anklagelser, och vi avser att kraftfullt försvara hennes namn mot detta nonsens, säger Lubin till New York Daily News.

– Det enda jag längtar efter är min tennis och att jag inte kan spela smärtar mig varje dag. Men jag är tacksam över det jag gjorde, skriver Capriati på Twitter.