Goop: ”Letar dragen...”

Chans att spela V75 med toppkusken – är lagledare för nytt stjärnlag

Foto: FREDRIK KARLSSON
TRAV

Nu kan du spela V75 med stjärnkusken Björn Goop.

Goop har bildat ett lag via V75 Tillsammans – där travfansen får vara med.

– Jag kommer leta rätt på spikar och de roligaste dragen medan Harry står för lagets slutliga system, hälsar Goop inför lördagens tävlingar på Solvalla.

Via V75 Tillsammans kan man bilda lag och spela andelsbolag tillsammans med andra. Nu kommer ett helt nytt inslag; ett stjärnlag där toppkusken Björn Goop är den första att bilda ett lag där de som vill kan vara med vid lördagens V75-jackpott.

Tar hjälp av Harry för att bygga systemet

Det är först till kvarn som gäller och 800 andelar kommer finnas där varje person max får köpa 10 andelar.

– Jag kommer leta rätt på spikar och de roligaste dragen medan Harry står för lagets slutliga system. Enligt reglerna kan jag själv inte delta i spelet, men du kan köpa en andel i systemet som Harry tar fram med hjälp av mina tips, hälsar Björn Goop via lagsajten.

Snacket på sajten är redan igång och nu på onsdag eftermiddag var närmare 300 andelar bokade.

Snacka V75 med Goop

De som är med i laget kan snacka om omgången och ställa frågor till Björn Goop.

Bland annat går han igenom chanserna med stallets två V75-hästar på lördag; 6 Nearly Nine Feet i V75-2 samt 6 Underpaid Hanover i V75-6.

– Nearly Nine Feet skötte sig utan anmärkningar i måndagens jobb hemma på gården i Kil. Han är jämn och säker men motståndet är stenhårt och det kan bli tufft att räcka ända fram på lördag, säger Goop.

– Underpaid Hanover var lite blekare än förväntat i den senaste starten men anledning kan ha varit att han tävlade med skor. Planerna inför lördagen är att han ska tävla barfota bak vilket ger bra effekt på honom. Han kändes pigg och fin i måndagens intervaller. Han fick sträcka ut i sex intervaller och allt kändes bara bra med honom.

FAKTA

Förutsättningar för Stjärnlaget

■ ■ ■ För att vara med måste du ha ett ATG-konto och logga in via sajten tillsammans.atg.se.

Varje omgångs förutsättningar bestäms av spelvärden.

Deadline bestämmer hur nära inpå första start medlemmar kan köpa andelar i omgången.

Andelspriset och Max andelar per medlem ger ihop den minsta och största insatsen en medlem kan delta med i omgången.

I ett stjärnlag finns det ett förutbestämt antal andelar till salu i varje omgång och det är inte möjligt att föranmäla sig. Först till kvarn gäller...

■ ■ ■ Mer om stjärnan som leder laget

Ett stjärnlag leds av en eller flera inbjudna spelvärdar under en begränsad tidsperiod. En spelvärd kan vara den som skapar och lägger lagets system eller vara den som ger tips om vilka hästar som ska spikas innan Harry sköter resten. Vad som gäller i respektive lag anges i lagbeskrivningen.

Spelvärden leder även lagets diskussioner. För att vara med i diskussionerna behöver du köpa en andel i omgångens spel.