Vem tror du vinner Sundsvall Open Trot?

TRAV

De aktiva om vem som tar hem loppet

1 av 4 | Foto: Tränaren Stefan Hultman tror på sina egna hästar.

Torbjörn Jansson

Tränare/kusk

– Det gör nog Jaded. Han har varit fantastiskt bra på slutet. Otroligt bra. Någon särskild emot? Ja, de andra nio. Det är ett jämnt och hårt lopp, men ska jag tippa någon är det Jaded.

Stefan Hultman

Tränare

– Jag tror att någon av mina två hästar gör det. Det blir den utav Triton Sund och Jaded som får det bästa loppet. Det är ett jämnt och hårt lopp där dagsformen kommer att avgöra.

Stefan Melander

Tränare

– Tror faktiskt att Triton Sund kan vinna det där loppet. Han är bra, ruskigt bra. Det är en fin häst. Torskade mot Finders Keepers senast och han är inte med nu. Så den här gången..

Hans-Owe Sundberg

Tränare/kusk

– Vet inte vad den där fransmannen är för någonting. Det är ingen som man har koll på. I övrigt har jag ingen idé. De är hyggliga allihopa och loppet är öppet. Skulle tro att vem som helst kan vinna

Bo Eklöf

Kusk/expert

– Dagens svåraste lopp. Fransmannen är svår att bedöma. Snabb men inte från start. Det är en häst som kan springa. Trots det tar jag Triton Sund på läget. Ett annat bud är Jaded

Olle Goop

Tränare/kusk

– Det var inte så lätt. Jag tror att Björn vinner med Simb Chaplin. Hästen är bra och har gått bra. Har de lite tur och kommer ner är han stark nog att kunna segerstrida. Jag tror på Björn.

Ulf Ohlsson

Tränare/kusk

– Svårt att säga, men jag har lite känsla för Simb Chaplin. Han gick en jäkla baksida senast och det var inte konstigt att han blev trött till slut då.

Stig H Johansson

Tränare

– Det är ett fint lopp spelmässigt. Öppet som tusan. Men jag tror att Jaded vinner. Han har varit väldigt bra på slutet och som jag läser loppet kommer han till ledningen rätt tidig

Örjan Kihlström

Kusk

– Ojdå, det går inte att säga. Det är ett så öppet lopp att jag inte ens vill gissa. Jaded och Triton Sund har lika goda chanser, men loppet är jätteöppet och alla kan vinna

Lennart Forsgren

Kusk/expert

– Blev ett jäkligt fint lopp. Inte lätt att ta ut segraren. Jag sticker ut hakan och tippar Colombian Necktie från innerspåret. Satt fast med mycket kvar senast och ser ut att ha toppform.

Aftonbladet