Sanity i nytt storlopp – möter Berghs stjärna

Foto: Kanal 75
TRAV

Malin Löfgrens stjärna Sanity jagar ny seger i Frankrike.

På onsdag möter hästen Robert Berghs Kadett C.D. på Vincennes.

–  Efter den här starten går Sanity hem till Sverige för välförtjänt vila, som kan bli för resten av året, berättar tränaren Malin Löfgren.

På onsdag drar det franska vintermeetinget igång och den första tävlingsdagen är det två svenska topphästar som går ut i loppet Prix des Cevennes på Vincennes.

Sanity gör sin femte raka start i Frankrike och efter det här loppet är det tänkt att hästen ska åka hem till Sverige.

”Kändes pigg”

Tränaren Malin Löfgren rapporterar att formen är bra.

– Sanity kändes pigg i de finslipande intervalljobben och kusken Franck Ouvrie vet vid det här laget vad han har att köra med, säger hon.

För Kadett C.D. är det karriärens andra start i Frankrike, 2011 gick hästen ut i ett lopp på Vincennes tillsammans med tränaren och kusken Robert Bergh. Då slutade de tvåa.

Fransk spelexpert i ATG Live

För dig som vill spela under det franska vintermeetinget är det några nyheter i år. V4 kommer att erbjudas de dagar det går att spela till en hel tävlingsdag i Frankrike. V4 kommer att spelas i lokal svensk pool.  Dessutom dyker den franske spelexperten Gerard Forni upp i ATG Live och bjuder på speltips.

Andra spelformer är Vinnare, Plats och Tvilling i gemensam pool med franska PMU. Trio spelas i lokal svensk pool till minst ett lopp varje tävlingsdag.

Franska vintermeetinget pågår till mars 2014