Jättechocken: Gick in i butiken – fick 220 000 kr

1 av 2 | Foto: Raafat Saleem och Rany Saleem hos Wallins Tobak i Köping
TRAV

En kund hos Wallins Tobak i Köping fick en chock när han klev in i butiken.

Anledningen: han hade vunnit 220 000 kronor – utan att han visste om det.

– Han gapade och skrek, säger Rany Saleem till Trav365.

Det var i söndags på V75 från Romme som spelbutiken Wallins Tobak i Köping vann 6,2 miljoner kronor på V75.

28 kunder hos grabbarna Rany Saleem och Raafat Saleem fick vara med och dela på vinsten – knappt 222 000 kronor per kund.

Men en av de kunder som köpt en andel i V75-systemet hade ingen aning om vinsten – och fick en chock när han klev in i butiken.

”Jag kramade om honom”

– När den här kunden kliver in i butiken så hälsar vi på honom, men vi lägger märke till att han inte är så glad, vi visste ju att han var en av de som var med och vann pengar, säger butiksägaren Rany Saleem till Trav365 och fortsätter:

– Vi hade förväntat oss att han skulle komma in med armarna uppsträckta eller något, men han var som vanligt, vardaglig.

Rany Saleem och Raafat Saleem gratulerade då kunden, som inte förstod varför.

– Han svarade, vaddå? Han blev helt förvirrad. Vi svarade att han hade vunnit, och då frågade han hur mycket, skrattar Rany Saleem och berättar vidare:

– Då tog jag honom och kramade honom och samtidigt som jag kramade honom så sa jag att han hade vunnit 222 000 kronor.

Hur reagerade han då?

– Han bara, nej, nej, nej, det är inte sant. Han gapade och skrek och kramade mig ännu hårdare och skrek för allt han hade att de här grabbarna är bäst. Då svarade jag bara att han förtjänade det här.

Så han hade inte tittat resultatet från V75?

– Nej, han brukar inte kolla resultaten, men eftersom det var en sådan stor vinst och skrik i staden, du vet i lilla Köping, så tänkte jag att självklart så vet han. Men, det gjorde han inte och det var fantastiskt kul att få överraska honom.