Marios succé: spelade in 71 000 kr på V86

Satte åtta rätt på båda andelsspelen på V86: ”Var den goaste spiken”

Av: 

Trav365

Sportbladets travexpert Mario Lipovac, 27, är stekhet.

Under onsdagens satte han alla åtta rätt på båda sina andelsspel på V86.

Totalt spelade han in 71 000 kronor.

– Formen är en färskvara som är riktigt färsk just nu, säger han.

ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets experter på ATG Tillsammans. Gå med i laget här! [Extern länk]


Sportbladet har Sveriges vassaste travbevakning.

I och med ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se kryddas satsningen ytterligare då läsarna har möjlighet att ta rygg på Sportbladet-experternas V86- och V75-andelssystem via ATG Tillsammans.

Och under onsdagens V86-omgång på Jägersro och Solvalla blev det full pott för Sportbladets expert Mario Lipovac.

Han satte alla åtta rätt på båda sina V86-kuponger och spelade in 71 000 kronor.

– Jag tycker formen varit på uppgång på sistone och den här gången fick jag utdelning. Det känns riktigt bra att inleda det nya året med en vinst direkt. När väl formen sitter där kan det smälla till några gånger men formen är en färskvara som är riktigt färsk just nu, säger han.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios andelar till V75. [Extern länk]


”Skönt att koppla grepp”

Spikarna satt som en smäck, hur tänkte du?

– Jag hittade 6 Digital Data (V86-5) ganska omgående då jag såg denne senast. Han hade ett bra utgångsläge nu och jag läste det som en klassisk spets- och slut-seger.

– 10 Fame Boko (V86-4) har varit en nästagångare ett tag och nu såg det verkligen upplagt ut för henne. Per (Lennartsson) körde exakt som jag ville och segern blev enkel.

– 6 The Real Star (V86-3) var den goaste spiken. Honom såg jag när listorna kom men då tänkte jag han skulle bli ganska betrodd och inte vara lika rolig. När jag sedan tog upp startlistorna på onsdagsmorgonen så stod han i fem procent vilket jag tyckte var konstigt. Han hade lopp i kroppen och mötte, ett enligt mig, passande motstånd. Han blev till slut spelad till elva procent men det var skönt att koppla ett grepp i ett lopp där man sprider strecken.


ANNONS: Gå med i laget här – och ta rygg på Sportbladets travexperter. [Extern länk]


”Varit många grattis”

Hur har de som var med på en andel reagerat?

– Det har varit många grattis och beröm för ett snyggt system. Extra speciellt är det när någon skriver att man har det tufft som pensionär och får in en slant på kontot. Det fanns potential till större summor som man givetvis siktar på men vi får ta det på V75 på lördag.

Ja, apropå lördagens V75:a på Bergsåker. Vem är den tidiga spiken och skrällen?

– Jag har tittat på listorna och tycker det ser intressant ut. 7 Lionel (V75-3) var riktigt fin senast på Mantorp och ska ner och vara med i Prix d’Amérique i slutet av månaden. Det står mellan honom och 4 Zenit Brick och i stället för att låsa tycker jag man kan ta ställning. Lionel är snabbare än vad folk tror och jag tror han vinner loppet i starten. Kommer före värsta konkurrenten och vinner sedan från ledningen.

– Luringen får 8 Wrongdoer (V75-5) vara. Han var tillbaka i gott slag senast och blir bortglömd i ett öppet Klass II-försök. Spåret är inte bra men hittar man ner i ett bra slagläge kan han överraska till låg procent.

Fem tipsettor satt i ”V86 i sista stund”

Även populära tipsanalyserna med tränarintervjuerna i Sportbladet, ”V86 i sista stund” med Christoffer Wickman var rätt ute. Inte mindre än fem tipsettor satt, däribland två rysarspikar.

– Spiken på 6 The Real Star (V86-3) var endast spelad till fyra procent vid publicering och hela omgångens bästa spel, så som jag läste loppen, 9 Eelis (V86-2), var spelad till 14 procent vid publicering, säger Sportbladets Christoffer Wickman.som vid publicering var spelad till fyra procent, samt spik och bästa spel på Eelis som vid publicering var spelad till 14 procent.

Så här blev rankningen när omgången var över: 3x1x1x2x1x1x2x1

Även Sportbladets vinnare i Travspelsbloggen gick in där det togs ställning mot V86-omgångens störste favorit, Dizzy River i V86-inledningen. I stället tog bloggvinnaren 5 Wingait C.H. hem loppet.

Totalt spelade hela laget in 100 000 kronor på Tillsammans-sidan under onsdagskvällen.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets ”V75 i sista stund” till lördagens omgång. [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!