Här rymmer Vinnie från sin beteshage

TRAV

Dramat med profilhästen – gör som i reklamfilmen

Foto: Minimedia/Trav365
Vinnie på rymmen Här rymmer Vinnie från sin hage. Till slut kunde hästen fångas in.

Vinnie har redan börjat leva upp till rockstjärnemyten.

Här rymmer reklamhästen från sin hage norr om Stockholm.

Efter några minuter kunde Vinnie fångas in – med hästgodis.

För några veckor sedan slog sig Vinnie ihop med rockbandet The Dreamers. Den 9 juli har Vinnie and The Dreamers turnépremiär på Halmstadstravet med nya låten ”Ingen dröm är för stor”, skriven av Thomas G:son. Men redan nu har Vinnie börjat bete sig som rena rockstjärnan.

Under torsdagen rymde reklamhästen från sin gröna beteshage i Upplands Väsby norr om Stockholm – och satte av i full galopp. Ett tag såg det ut som Vinnie skulle bege sig ut på vägarna precis som i de uppmärksammade reklamfilmerna. Men i sista stund ändrade han sig och beslöt sig för att stanna kvar på gården där han bor.

Laddar för Sommartravet

Vinnie lät sig snällt fångas in med godis och kunde ledas tillbaka till hagen där han bor. Nu kan han ladda upp för rockturnén på Sommartravet som börjar den 9 juli i Halmstad och pågår i sex veckor med stopp i Årjäng, Axevalla, Jägersro, Bollnäs och Rättvik.

– Vinnie är en riktig karaktär. Världens största hårman och bra pipa. En cool häst. Det ska bli spännande att se hur upplägget blir med scenen och hur högt vi får spela med tanke på att det är hästar. Vinnie vill väl dra på, det är han som bestämmer, skämtar ”Danne” i rockbandet Vinnie and The Dreamers.

Här kan du lyssna på låten på Spotify. (Extern länk)

Trav365

ARTIKELN HANDLAR OM