Skapade hysteri på ön bjuder nu på sina tips

Foto: Tomas Holmström blev bäst i Sverige på V75 förra lördagen – nu bjuder han på sina bästa tips inför lördagens V75-omgång i Bollnäs. I Am Unique och Askö Q. är bästa spikarna, enligt Tomas
TRAV

Tomas Holmström från Visby spelade in 800 000 kronor på V75 i lördags – mest i Sverige.

Vinsten har gett eko över hela Gotland och nu bjuder succémannen på sina bästa V75-tips till lördagens omgång i Bollnäs.

– Det ser svårt ut, jag tror det blir jättemycket pengar, säger Tomas Holmström till Trav365.

När krutröken hade lagt sig efter lördagens V75-tävlingar på Jägersro i Malmö jublades det friskt på Gotland.

Anledningen: Maxi Ica Stormarknad i Visby fick fullträff på V75 och spelade in över 800 000 kronor.

Med det blev de bäst i hela landet och inför lördagens V75-tävlingar i Bollnäs bjuder Tomas Holmström, hjärnan bakom succétipsen förra veckan, på sina bästa tips.

”Är bästa spikarna”

– Det ser svårt ut den här lördagen, jag tror det blir jättemycket pengar. Många favoriter är inte så bra som spelprocenten visar, säger Holmström och fortsätter.

– Jag tycker att de två bästa spikarna är 3 I Am Unique i V75-2 och 2 Askö Q. (V75-7), där jag håller I Am Unique som den bästa.

Vad är dragen i omgången?

– Jag har tre speldrag som jag tänkte bjuda på, det är 3 Voulez Vous (V75-5), 10 Pine Cool (V75-6) och sedan 11 Usain Swing (V75-7). De här tre vill jag lyfta fram.

”Vi har slagit rekord”

Hur har veckan varit efter vinsten förra helgen?

– Den har varit jätterolig, och vi har slagit rekord i antalet sålda V75-andelar. Redan strax efter lunch på fredagen hade vi sålt lika mycket som vi gjorde totalt förra veckan. Det är jätteskoj det här.

Hur har kunderna som var med och delade på storvinsten reagerat?

– De är jätteglada, de har kommit in en efter en hela veckan och hämtat ut sina pengar och det är jättekul. Vi har blivit uppmärksammade av Gotländsk media också och det har gjort att det växt ännu mer. Kunder kommer in och vill vara med på V75, en del vet knappt vad de spelar på utan de säger bara att de vill vara med på det vi vann på i lördags. Det var många, många år sedan det var sådant här tryck inför V75 och det är naturligtvis jättekul, säger Tomas Holmström.

ARTIKELN HANDLAR OM

Visby

Trav

Spel