Commander kan möta Sebastian K. – i USA

Foto: Commander till USA? Commander Crowe har fått en inbjudan till Breeders’ Crown i USA och tränaren Fabrice Souloy hälsar att det vore kul att åka och få möta Åke Svanstedts stjärna Sebastian K.
TRAV

Efter segern i Åby Stora Pris – nu kan stjärnan Commander Crowe laddas mot USA.

Hästen har fått en inbjudan till Breeders’ Crown på Meadowlands.

– Det är inte omöjligt att vi startar. Det beror lite på karatänreglerna. Men det hade varit kul att möta Sebastian K. igen, säger tränaren Fabrice Souloy till Tgn.no.

11-årige Commander Crowe hade stor show i helgen när han vann storloppet Åby Stora Pris. Hästen segrade först i det ena heatet och efter det tog han även hem skiljeheatet i överlägsen stil, där han mötte Quid Pro Quo.

Nu kan hästen resa till USA i höst – Commander Crowe har nämligen fått en inbjudan till Breeders’ Crown på Meadowlands den 22 november.

– Det är inte omöjligt att vi startar. Det beror lite på karatänreglerna. Men det hade varit kul att möta att möta Sebastian K. igen, säger tränaren Fabrice Souloy till Tgn.no.

”Hästens hälsa bestämmer”

För tidningen berättar även Fabrice vad som händer den närmaste framtiden för topphästen.

Först ska Commander Crowe kollas upp så att allt är okej och efter det blir det antingen start i Italien den 6 september eller Masters-finalen på Charlottenlund den 14 september.

– Hästens hälsa bestämmer, förklarar Fabrice Souloy.