Insiderspiken – ska ge miljoner

TRAV

Spelbutiken Manhattan Spel och Tobak spikar Henrik Svensson på V75 – efter insidertips

Foto: Mikael Näsholm hos spelbutiken Manhattan Spel och Tobak

Dubbeljackpott på Bergsåker på lördag – 34 miljoner kronor väntar en ensam vinnare.

Spelbutiken Manhattan Spel och Tobak i Sundsvall hoppas att deras insidertips ska visa vägen mot miljonerna.

– Henrik Svensson låter jättenöjd med So Gå Hero, säger Mikael Näsholm, som deläger butiken, till Trav365.

Spelbutiken Manhattan Spel och Tobak i Sundsvall har tidigare spelat in miljoner på trav.

På lördag kommer travets elitserie V75 till staden och Mikael Näsholm hos Manhattan Spel och Tobak hoppas på miljoner.

Ett insidertips ska visa vägen.

”Jättetoppchans”

Mikael Näsholm har bra kontakt med proffstränaren Henrik Svensson, då Näsholm äger Fredrik Laday hos Sundsvalltränaren. Inför lördagens V75-omgång på hemmabanan spikar spelbutiken Henrik Svensson i jakt på sju rätt.

– Jag pratade med Henrik i veckan och han låter jättenöjd med 5 So Gå Hero (V75-7) och den kommer vi spika på allt. Det kan vara så att 11 Sebastian Sund är för bra, men jag tror på jättetoppchans för So Gå Hero, säger Mikael Näsholm.

Förutom insidertipset ställer sig Mikael sin tro till Gävletjejen Tina Erlandsson, som han tror kan skjuta V75-värdet i höjden.

– Jag tycker 9 Fashion Diva (V75-6) känns hyperintressant, hon har gått jättebra på slutet. Hon har visserligen varit ute i enklare sällskap än detta, men hon har jätteform och då det ser ut att kunna bli tempo på det här loppet så tror jag det kan gynna henne.

”Läge slå till nu”

Manhattan Spel och Tobak ägs förutom av Mikael Näsholm också av bland annat Kent Norberg, föredetta sportchef i Timrå IK. Nu har de bunkrat upp inför V75 på hemmabanan Bergsåker.

– Vi har inte haft några större vinster på slutet, men vi är där och nosar, men saknar den rätta turen. Vi kommer närmare och närmare och finns det någon rättvisa så slår vi till på lördag, och det är läge att slå till nu när det är dubbeljackpott och V75 kommer till vår stad, säger Mikael Näsholm.