Trav

”Är överlägset att spela tillsammans”

Av: 

Minimedia

Christoffer Wickman

TRAV

TV4-profilerna som gör succé i direktsändningen – spelat in över 1,2 miljoner kronor på två veckor

TV4-profilerna gör succé – i direktsändning.

På två helger har de spelat in 1,2 miljoner kronor.

– Jag har fått massvis med mail, fan vad folk är glada, säger Micke Nybrink till Trav365.

Micke Nybrink vann drygt 747 000 kronor till 600 personer
Micke Nybrink vann drygt 747 000 kronor till 600 personer

Förra lördagen var det premiär för tittarna att kunna köpa in sig i expertens V75-system i tv-programmet ”V75 Direkt” i TV12.
Det blev omedelbar succé då Anders Malmrot, 42, satte sju rätt och spelade in 677 583 kronor till 600 glada personer.
Ett V75-system för 20 000 kronor görs, som sedan säljs i andelar för 100 kronor styck. Tittarna kan köpa in sig i systemet via ATG:s site för andelsspel, tillsammans.atg.se.

”Massvis med mail”

I lördags, när V75 avgjordes på Halmstad, var det Micke Nybrinks tur att ta ut ett V75-system i direktsändning och det blev succé för andra veckan i rad. Nybrink spelade in 747 000 kronor.

– Vad man känner en sådan här gång är att V75 ska vara ett spel man spelar tillsammans, det är helt överlägset att spela V75 tillsammans. Man behöver inte spela med experten i ”V75 Direkt”, men man kan vara ett gäng och ha kul varje lördag. Drömmen om att bli jätterik på V75 kanske inte riktigt finns där på samma sätt, men det är otroligt kul att vara så många personer på samma V75-lapp. Det är det som är den stora grejen med V75 tillsammans, säger Nybrink.

Är det många som har hört av sig efter lördagens vinst?

– Ja, det kan man väl lugnt säga. Jag har fått massvis med mail, och även en hel del SMS. Sedan har jag även varit inne på V75-Tillsammans-sajten och snackat med många som var med på V75-systemet. Det är väldigt engagerande det här tydligen, och folk verkar tycka det är extra roligt när många är med och vinner. Även om det inte blir några jättepengar per andel, är det annorlunda när det är många som vinner och folk tycker det är roligare. Det var också det jag kände i lördags, att fan vad folk blir glada, för att vi gör det tillsammans.

”Nu är det mer på riktigt”

Efter succéstarten med över 1,2 miljoner kronor i inspelade pengar på de två första veckorna, lär pressen på experterna i ”V75 Direkt” öka.

– De som är med på systemen kan nog inte vänta sig att det ska fortsätta i samma succé som det har börjat, men samtidigt spelar vi för 20 000 kronor och jag tror absolut vi kommer vara med och hugga lite titt som tätt och vinna med jämna mellanrum. Men det roliga i det här är att man kan vara med på ett jättestort system tillsammans, för bara en hundring i insats.

Efter Anders Malmrots inledning med 677 000 premiärveckan, kände du av lite press i lördags att även du var tvungen att leverera?

– Det är klart jag ville göra det så bra jag kunde, men samtidigt kunde jag inte göra så mycket mer än just det. En del tror ju att spelar man för 20 000 kronor så har man med garanti sju rätt, men riktigt så är det ju inte och man har kanske en chans på 100 att sätta den ändå. Jag förväntade mig inte att jag skulle ha sju rätt i lördags, men jag försökte bara sätta den. Spelar du för ett sådant stort system som vi gör behöver du inte vara lika fräck när du tippar, utan du kan spika en favorit och sedan gå på dina idéer. Tidigare när vi gjort system i ”V75 Direkt” har det varit för några hundra kronor och det är svårt att vinna någon större summa då, nu blir det lite mer på riktigt och det är jättekul att det börjat så bra.

”Får sträcka på mig”

Responsen och de glada tillropen har inte låtit vänta på sig efter att Malmrot och Nybrink visat vägen. Efter succén för Nybrink i lördags hyllades han på sociala medier, den forne hockeystjärnan och travexperten Kristian Huselius var en av de som imponerades av Nybrink.

– Jag läser aldrig sociala medier själv, jag står helt utanför det där, men det är väldigt kul att höra att jag får beröm av duktiga spelare och storspelare och då får jag sträcka på mig. Det låter väldigt kul faktiskt, om jag nu spelar i deras liga helt plötsligt. Det får jag tacka för, på det här sättet, eftersom jag inte har sociala medier.
Om du vill vara med och vinna pengar gäller det dock att vara ute i tid.
I lördags såldes nämligen Nybrinks andelar slut på mindre än två minuter.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!