Trav

En ensam på V5 – vann 300 000

Av: 

Minimedia

Erik Pettersson

TRAV

Skräll, skräll och en skräll.

Efter storskrällar på V5 återstod det endast tre system.

Till slut var det bara ett system som prickade in alla rätt och belönades med 300 000 kronor.

V5-omgången på Mantorp inleddes med tre riktiga smällkarameller. Henrik Johansson inledde skrällfyrverkeriet när han spurtade till seger med Olga Star. Ekipaget var inte särskilt betrott av spelarkollektivet utan var streckad på sju procent och stod i 36,75 på oddstavlan.

I avdelning två var det Göran B Andersson som fick ta på sig att vara skrällkusk. Med Prominent Lover blev segern mycket säker till slut. Till 36 gånger och fem procent på V5 var de flesta spelare i chock. Men i den tredje avdelningen skulle en ännu större skräll få segerdefilera. Susanne Larsson och Sembs Knox tog över i den sista svängen och höll undan för de jagande där bakom. Och om vinnarna innan inte var betrodda var Sembs Knox totalt bortglömd. 53 gånger på toton och hästen var streckad på ynka fyra procent på V5.

Ett system

När krutröken hade lagt sig så återstod det tre system med två avdelningar kvar och värdet var 100 000 kronor. När Charles Degiorgio och Little Arwen spurtade till seger i V5-4 så var det bara ett system kvar till avslutningen. Och samma system prickade in alla rätt då Tony Wallin och Karbo Cake avslutade. Systemet var inlämnat på Trafikkiosken i Lessebo och kostade över 1000 kronor att lämna in.

ATG
Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!