Inga tvivel om att han har en toppchans igen

Expertens unika travtips – varje dag • Lördagen den 25 maj

avTrav365

Foto: DAVID SCHREINER/TR BILD
Sportbladets travexperter ger dig Dagens Bästa Travspel.

Varje dag får du de bästa travspelen av experterna i Dagens Bästa Spel.

Dagens tips: lördagen en 25 maj.

ANNONS: Missa inte – nu kan du ta rygg på Sportbladets profiler på V86 och V75 på ATG Tillsammans. Kolla alla system här. [Extern länk]


MARTIN BERG

DAGENS SÄKRA

Det har onekligen gått bra för 5 Vincero’ Gar (V75-3) i de två starter som han har gjort här. Klart att tränaren har haft den här helgen i sikte ett bra tag och nu är hästen helt förberedd för uppgiften. Det finns mer att ta av, om det skulle behövas. Men som han har sett ut finns det inga tvivel om att han har en toppchans att vinna igen.

DAGENS DRAG

Bakspåret behöver faktiskt inte vara en katastrof för 9 Victory Island (V75-5). På så sätt kan han avvakta och spara på krafterna. Kanske till och med hoppas att det går ruskigt fort där framme, vilket det brukar göra under Elitloppshelgen. Då har Steen Juuls häst krafterna kvar till slut och kan spela ut sin vassa finish. Det kan bli intressant!

DAGENS AVSLAG

Det blir tufft för 5 Sato (V75-4) som favorit i klass II-finalen. Även om han var riktigt bra senast när han vann från dödens är motståndet nu i finalen snäppet vassare och då lär man inte vinna från dödens … För visst ser det ut som om han kan hamna där igen? Antingen är ledaren för stark den här gången eller så kommer någon smygkörd till slut.


MER TIPS:


Trav365:s Travspelsbloggen. Kolla här!


”Super-Marios” travblogg – DD, spikar och skrällar. Kolla här!

ARTIKELN HANDLAR OM

Hästar

Trav

V75

V75-tips