”V86-skrällen som är ruggigt bortglömd”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 1 april på Bergsåker och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: OLA WESTERBERG/TR BILD
Sweet Eddie är en av kvällens miljonrensare på V86.

V86 avgörs i kväll på Bergsåker och Solvalla.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången där du hittar spikarna och miljonrensarna.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Mitt miljondrag är kapabel – men ruggigt bortglömd, säger Sportbladets Erik Pettersson.

– Min skrällspik vinner om ha inte blir nerspeedad, säger Sportbladets Mattias Karlsson.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-experternas andelssystem. [Extern länk]I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Bergsåker och Solvalla med spelstopp klockan 20.30.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 10.48, onsdagen den 1 april.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”V86 i sista stund” – som bygger på tidningstipsen. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Conni Lugauer åker till Stockholm och Solvalla med en häst. Säger en del om vad han tycker om ”proppen” för 2 Admirer (V86-6). Det är en häst som inte trivs så bra i ryggar och som är snabb ut i voltstart. Lyckas han hålla ut 3 Happy Romeo från start och ta sig till pik är mycket vunnet. Kanske blir en raket på det sena spelet, men jag tror inte det. Det lät mycket positivt inför senast. Galopp då. Nu försöker vi ta betalt i stället. 18 procent mot favoritens 36.

Miljonrensarna

Som jag läser loppet kan det bli rivigt kört i V86-1. Visst finns det en chans (risk i mitt fall) att favoriten 4 Angle of Attack tar ledningen och bara rinner undan. Men om det blir lite tryck under vägen varnar jag för 9 Michelangelo Ås. En fågel har viskat i mitt öra att det är bra träningsrapporter här. Intressant med min favoritkusk Anders Eriksson i sulkyn! Två procent.

5 Sweet Eddie (V86-7) är osäker - men kapabel. Ruggigt bortglömd. Hit med såsen! En procent.

Tänk på att...

... 4 Angle of Attack (V86-1) nyligen är hemkommen från Frankrike. Är snabb ut, men känns som många gasglada. Vill gardera när han ser ut att bli klar favorit.

... omgången körs på Solvalla i Stockholm och på Bergsåker i Sundsvall. Det ska vara kallt i början av veckan, men varmare och fint väder på onsdag. Valfri balans ska inte vara några problem.

... 7 Deep Pockets (V86-8) får går barfota runt om den här gången och i en bajk. Om spets = superhet. Om svar = strul.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

6 Valuta E.W. (V86-3) gick bra senast som tvåa i årsdebuten, med det loppet i kroppen lär hon vara ännu vassare på onsdag och nu blir det dessutom barfota runt om samt jänkarvagn. Bra segerchans. 16 procent mot favoritens 36.

7 Deep Pockets (V86-8) gick bra senast som trea i årsdebuten och lär vara vassare med det loppet i kroppen och nu åker skorna av runt om. Spets och slut!

Miljonrensarna

9 Dropping (V86-4) gick i mål med krafter kvar senast och såg fin ut och det här är en häst som jag tror det finns en hel del i. Är absolut värd att se upp med. Elva procent.

2 Variety Show (V86-7) möter visserligen tuffare motstånd den här gången men trots det anser jag att han ska passas, det här är en stark häst som gynnas om loppen körs i högt tempo då han alltid går hela vägen in i mål och det som gör honom extra intressant är att han ska tävla med norskt huvudlag. Tre procent.

Tänk på att...

... 4 Angle of Attack (V86-1) givetvis har bra förutsättningar, däremot anser jag att han blir alldeles för stor favorit och därför ska han garderas. Han har en lång resa hem från Frankrike bakom sig, dessutom är det här en häst som trivs bättre i Frankrike med varmt väder och finare banor, i Sundsvall på onsdag lär det inte vara varmt väder och toppfin bana direkt.

... 1 Eye in the Sky (V86-4) är en segervan häst som gör det bra, däremot svek en megafavorit från Claes Svensson i lördags.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

5 Dwayne Zet (V86-2) är en kapabel sort som fått ett lopp i kroppen. Jag tycker han gjorde det godkänt förra året och han kan få ett fint år som fyraåring. Han har ett bra spår och jag är inne på att Örjan tar sig till ledningen av egen kraft eller blir släppt. Därifrån har han tagit sin enda seger och ska ses med bra chans denna gång mot ett passande gäng.

Miljonrensarna

7 Bang Boomerang (V86-5) var riktigt bra vid segern näst senast på Umåker. Han vann trots ett tufft lopp och senast trodde jag en del på honom. Då blev det galopp och det är inte första gången, han är osäker men ett spår långt ut på vingen tror jag är en fördel och får han bara sin resa och sköter sig då blir han farlig till fyra procent.

6 Iller Tooma (V86-6) stod för en bra spurt i årsdebuten som tvåa. Senast blev han fast med gott om krafter kvar och såg fin ut. Han är snabb ut och skulle han komma till plankan och få sitt smyglopp, då blir han mycket farlig med lucka. Barfota anmält är ett plus! Fem procent.

Tänk på att...

... V86 denna onsdag delas mellan Bergsåker och Solvalla. Omgången ser mycket spelvänlig ut.

... 1 Eye in the Sky (V86-4) blir klar favorit i ”Guldklockan”, är under utveckling och ska ses med bra chans. Dock får inte procenten sticka iväg för mycket.

... avslutningen ser öppen ut, kan bli bra fart från början vilket kan bädda för skräll.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

Spikarna

Jag gillar verkligen 5 Dwayne Zet (V86-2). Hästen är opolerad och kan vara borta direkt. Men nu är spåret perfekt och Kihlström vet om hästens ”egenheter”. Att han är bäst tvivlar jag inte på. Spikar om procenten fortsätter vara rimlig.

4 Totte C.D. (V86-5) har en riktigt skön lunk. Distansen är bra och nu ska han gå med rycktussar. Passar nog perfekt. Vinner om han inte blir nerspeedad? Chansar! Sex procent.

Miljonrensarna

Tycker nog att 14 Angel Ovea (V86-3) ska vara mer betrodd i det här loppet. Kommer hon någorlunda till så biter avslutningen fint. 13 procent.

3 Irrawaddy (V86-4) har ett bra spår och kan öppna bra. Bör alltså få en fin resa i den främre träffen. Körs även av en duktig kusk, i mitt tycke. Köper inte det stora favoritskap som Eye in the Sky dragit på sig initialt. Fem procent.

11 Carisma Sisu (V86-8) är kul med Goop. Fem procent.

Tänk på att...

... Solvalla och Bergsåker delar på loppen denna vecka. Ser ut att vara i princip vårväder över Sverige från mitten av veckan och framåt.

... det brukar bli kluriga omgångar när just Stockholmsbanan saxar loppen med Sundsvallsovalen. Ser svårt ut denna onsdag.

... 1 Eye in the Sky (V86-4) är gigantisk favorit i skrivande stund, 62 procent. Lär sjunka, men just nu, är det ett iskallt spelobjekt, för mig.

... 2 Admirer (V86-6) är tidig för mig.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladet-systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Carl Wangle:

Spikarna

7 Deep Pockets (V86-8) kommer tävla barfota runt om den här starten och Erik Adielsson lär tidigt hitta till ledningen. Jag tror att Erik Adielsson pressar sig till spets och oavsett spets eller dödens skall det här vara hästen i gänget. Han gjorde en fin comeback senast och detta är en bra spik som avslutar omgången.

Miljonrensarna


9 Dropping (V86-4) är en häst som jag gillar skarpt och kommer spela tills den vinner igen. Formen är grym och senast satt hästen fast med rubbet kvar. Det är perfekt läge nu och han kommer få ett fint lopp i ryggar. Emilia Leo är extremt kunnig och skicklig i sulkyn och Dropping ska räknas tidigt bakom favoriten. Elva procent.

1 Rasmus Raz (V86-6) är kapabel och visat att han tål längre distanser. Han räds inte motståndet. Varning. Fyra procent.

Tänk på att...

... 9 Andre Agassi (V86-7) gör comeback efter längre frånvaro. Detta är en kapabel häst. Rolig skräll direkt.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles V86. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

5 Dwayne Zet (V86-2) har skyhög kapacitet för klassen och sköter han sig den här gången lär motståndarna få rikta in sig på andrapriset. Har bra förutsättningar för att ta sig runt felfritt och jag hamrar in spiken.

7 Deep Pockets (V86-8) gjorde det bra som trea i årsdebuten. Då gick han med skor runt om men nu ska man rycka dessa och det är ett klart plus. Snabb iväg och bör hitta en fin position trots läget. Svårslagen nu.

Miljonrensarna

10 Soleil d’Inverne (V86-5) har bra kunnande och blir det bara lite tempo på loppet så kommer han fälla många över upploppet. Distansen passar honom bra och nu blir det barfotabalans. Streckas tidigt! En procent.

9 Andre Agassi (V86-7) hade ett starkt fjolår och han rapporteras träna bra inför sin årsdebut. Det ser ut som det kan bli en del körning från början och då kan han bli tuff att stå emot för övriga till slut. Fyra procent.

Tänk på att...

1 Eye in the Sky (V86-4) visserligen vann i sin senaste start men stilen in mot mål var verkligen inte övertygande. Han har bra förutsättningar här men han ser ut att bli lite väl hårt spelad den här gången. Garderas.

8 Naughty Boy (V86-6) oftast startar i monté men han övertygade näst senast vid seger över den aktuella distansen på Solvalla. Han kan mycket väl fälla allt på nytt.

Trav365:s liverapporterar från V86 på Bergsåker och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Läs mer inför V86-omgången här:

Publicerad: