Satsade 192 kronor – vann 9,6 miljoner

Fem skrällar på V75 – då blev det jätteutdelning

Favoriter som floppade och fem jätteskrällar på V75.

Då gav sju rätt 9,3 miljoner kronor.

Totalt prickade fem system alla rätt.

Bland annat vann en spelare som hade satsat 192 kronor på en Harry Boy 9,6 miljoner kronor.

Under lördagen avgjordes V75 på Solängets travbana i Örnsköldsvik.

Och det blev skrällbetonat värre.

I V75-1 klarade Gunnar Melander och Månlykke A.M. favoritpressen och vann. Sedan smällde det – och smällde.

Storfavoriten Santos de Castella galopperade i första kurvan i V75-2 och dagen var förstörd. Då kunde Troels Andersen vinna med treprocentaren Anchor Man.

”Hade ingen bra dag”

I V75-3 slutade storfavoriten Seismic Wave bara sjua i mål med Örjan Kihlström i sulkyn. Robert Bergh och Mindyourvalue W.F. vann loppet.

– Han föll ihop i travet till slut. Han var slak ganska tidigt i loppet, han hade ingen bra dag. Det kändes ganska tidigt att det inte var rätta trycket i honom, sa Örjan Kihlström i V75 Direkt efter loppet med Seismic Wave.

I V75-5 var B.Sacamano och Bowling Orlando favoritspelade. I en stenhård upploppsduell smög Magnus A Djuse mellan hästarna med Simb Zacky, bara selad på tre procent.

Revansch för Kihlström

Inför starten i V75-6 var det oroande bilder på favoriten Zante Grif. På upploppet galopperade hästen i ledningen och sjuprocentaren Bowling el Mar kunde vinna loppet med Örjan Kihlström i sulkyn, som fick revansch efter fadäserna med Santos de Castella och Seismic Wave.

I den sista V75-avdelningen korsade Daniel Wäjerstens Xanthis de Roi nosen först över mål med kusken Mats E Djuse, bara streckad på tre procent.

– Det är kul att få köra hästarna, de är alltid i bra skick. Vi kom ner vettigt från start. Jag trodde inte han skulle vinna med det upplägget, sa segerkusken Mats E Djuse i V75 Direkt.

Utdelningen på enbart rätt stannade på 9,3 miljoner kronor.

Totalt var det fem system som prickade in alla sju rätt.

Ett av systemen var en Harry Boy som var inlämnad hos Handlarn Ulriksdal i Solna. Insatsen: 192 kronor. Vinsten: 9 699 524 kronor. Enligt vinstlistan innehöll det systemet två spikar.

Rätta raden och utdelningen på V75.
Rätta raden och utdelningen på V75.
Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

ÄMNEN I ARTIKELN