Succépremiär för TV4:s nya sändning

Av: Erik Pettersson, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Kanal75

Nu kan man följa V64 från Solvalla – live från tv-soffan.

I går var det premiär för TV4:s nya travsändning.

Och det blev en succé – programmet får av Trav365.

I går kunde man följa allt som hände på Solvalla – live i TV4 Sport. Jocke Johansson som programledare och Micke Nybrink och Lennart Forsgren som experter. Med i studion fanns också statistik-experten Johan Lindvall som meddelade tittarna om hur det brukar gå i loppen statistiskt sett. Vilka man ska spela, vilka som oftast vinner, vilka spår som är bäst och så vidare...

Som reporter sprang Åsa Elmroth runt på stallbacken och gjorde intervjuer med kuskar och tränare, både före och efter start. Med studion på stallbacken finns de flesta aktiva i närheten och det är lätt att plocka in nya gäster. I premiärprogrammet gästade Timo Nurmos och Stig H Johansson studion. De bjöd på tankar och idéer om kvällen och framtida starter.

Härlig mix

Efter att varje V64-lopp hade gått i mål fick man följa med in i vinnarcirkeln och höra vad kusken tyckte om loppet och hur hästen kändes, samt höra ägarnas segerjubel.

All information som man fick var en härlig mix av intervjuer och experttips. Man hängde bra med på allt som hände på Solvalla och gick inte miste om något. Det var bra fokus på sporten och spelet, Micke Nybrink bjöd på sina bästa speltips inför varje lopp och Lennart Forsgren var sportens ambassadör. Programmet var bra rakt igenom och det nya steget av direktsänt trav var lyckat.

Det som saknades i det nya programmet var lite mer humor. Visst, Micke Nybrink skämtar en del, men det kan bli mer av det roliga. Lite lättsammare och lite mer humor efterlyses för att programmet ska locka nya tittare.

Publicerad: