Handbollsstjärnan: ”Det är bästa spiken”

Uppdaterad 2018-08-15 | Publicerad 2018-08-14

Mario Lipovac.

I lördags spelade handbollsstjärnan Mario Lipovac in mest i Sverige på V75 - 1,2 miljoner kronor.

Inför kvällens fintrav på Solvalla bjuder den stekheta travliraren på sina bästa tips.

– Beautiful Bacardi är bästa spiken, säger han.

Ystads-spelaren och Sportbladet-experten  har varit mycket framgångsrik på travspelet de senaste åren och har via ATG:s andelssajt Tillsammans spelat in mest pengar i Sverige flertalet gånger.

I lördags var det dags igen.

”Super-Mario”, som han kallas, fick sex rätt vid Åbys supersvåra omgång där ingen spelare hittade alla rätt.

Eftersom hans andelar är så hett eftertraktade spelade han in totalt 1,2 miljoner kronor till sina andelsköpare, då systemet spelade flera gånger.

– Direkt efter omgången var jag inte nöjd, det var inte så bra. Jag var inte nöjd med Örjan Kihlström stryning bakom min spik Perfect Spirit (som kördes passivt för att spurta piggt till andraplatsen). Men ja, vad ska man göra? Han kanske inte hade känslan att gå fram i loppet, men det är alltid tråkigt att spricka på sånt, säger Lipovac.

”Många som har hört av sig”

Men efter en stund kunde han glädjas å sina andelsköpares vägnar som kunde kvitter ut drygt 5 600 kronor vardera på satsade 300 kronor.

– Det är alltid roligt att göra människor glada, det är många som har hört av sig, det är faktiskt folk som ringt från Kroatien och gratulerat och frågat om det är jag själv som vunnit 1,2 miljoner kronor. Som sagt, kul att hjälpa folk och det är många glada kommentarer inne i chatten på ATG Tillsammans. Någon skulle köra en klocka och det är ju givetvis bra med lite extra pengar till folket. Sen vill jag alltid ge mer…

”Tar ledningen och leder hela vägen”

Under tisdagskvällen avgörs V75 på Solvalla med miljonloppet Jubileumspokalen för femåriga hästar som russinet i kakan.

Sportbladet-experten Lipovac bjuder därmed på sina hetaste tips inför kvällen.

– 6 Beatuiful Bacardi V75-5 är bästa spiken. Det blir barfota runt om igen och Örjan Kihlström igen. Jag tror att hon tar ledningen och leder hela vägen.

– 6 Unique Juni är väl inget superdrag, men hon måste med i V75-6. Miljondraget kan 6 Nicegift C.C. vara i V75-4. Den gick bra senast, då med jänkarvagn och det ska hon gå med igen och ett annat huvudlag, ett helstängt med hål i tror jag det ska bli, säger Mario Lipovac.