’Jag spelar med tre spikar i kväll’

TRAV

Gunnar Larsson spelade in tre miljoner kronor på V75 i lördags – nu bjuder han på bästa tipsen till V86-jackpotten i kväll

Foto: Gunnar Larsson spelade in tre miljoner kronor på V75 i lördags – nu bjuder han på bästa tipsen till V86-jackpotten

I lördags blev han hjälte då han spelade in tre miljoner kronor på V75.

Nu bjuder Gunnar Larsson och succébutiken Älvängens Spel och Biljettservice på de bästa tipsen till V86-jackpotten i kväll.

– Jag tycker Search Launcher är omgångens bästa rysare, säger han till Trav365.

Gunnar Larsson driver Älvängens Spel och Biljettservice strax norr om Göteborg och i lördags fick Gunnars kunder all anledning att jubla.

Butikens andelsspel på V75 satt och 148 kunder fick vara med och dela på lite drygt tre miljoner kronor.

Varje kund hade betalat 149 kronor för att vara med – och fick 20 419 kronor tillbaka.

Nu bjuder Gunnar Larsson på ett system och de bästa speldragen till jackpotten på spelformen V86 i kväll.

”Tre spikar”

– Jag väljer att spika tre stycken hästar i kväll, det är 6 Aalto (V86-3), 5 Tokio Hotel Hall (V86-4) och 6 Radysin America (V86-7). Aalto tyckte jag var väldigt fin vid seger i debuten för Flemming Jensen senast, och Tokio Hotel Hall imponerade i sin comeback. Det är två bra segerchanser, säger Gunnar Larsson och fortsätter.

– Radysin America tyckte jag tränaren Jerry Riordan lät väldigt nöjd med inför V75-starten senast, då kom hon aldrig in i loppet men avslutade bra i skymundan. Jag tror det är dags för henne i kväll.

”Oroar inte”

Gunnar Larsson, som förutom jättevinsten i lördags på V75, även spelade in 515 000 kronor i början av januari som 21 kunder fick vara med och dela på – även det på V75 – har också en rysare i kvällens omgång som ska ordna de större pengarna.

– 8 Search Launcher (V86-5) tycker jag är omgångens bästa rysare, tränare Peter Untersteiner låter väldigt nöjd med honom och när Peter tror på bra segerchans brukar det också vara det. Spåret är inte det roligaste, men det oroade inte Peter och det oroar inte mig heller, säger Gunnar Larsson.

Se nedan för Gunnars V86-system till i kväll