Trav

Miljonvinnaren hittad efter en veckas letande

Av: 

Minimedia

Patrik Fernlund

Foto: MARIA ÖSTLIN

TRAV

Det har gått en vecka sedan skrällkvällen på Solvalla där två spelare vann 15 miljoner tillsammans.

Först nu har en av vinnarna gett sig till känna.

– Det är en pensionär som bor i Skåne, avslöjar Hasse Svennehed, PR-chef på ATG.

Förra veckans V64-omgång blev mycket svårlöst och när skrällhästen Vanessa Du Ling avslutat omgången var det enbart två system som fanns kvar. Utdelningen på sex rätt blev rekordhöga 7,3 miljoner kronor.

Det ena systemet var inlämnat via ett ATG-konto eller en mobiltelefon och kostade 180 kronor. Systemet innehöll tre spikar och den totala vinsten för spelaren med utdelning på sex, respektive fem och fyra rätt blev 7 593 045 kronor.

Det andra systemet var inlämnat i Ystad på Ystad Spel & Tobak. Det systemet kostade 240 kronor och innehöll två spikar. Utdelningen för den lycklige spelaren blev 7 591 356 kronor.

Gav sig till känna

Fram tills i går (tisdag) hade ATG inte fått kontakt med någon av miljonvinnarna. Men till slut, under tisdagskvällen, kontaktade en av vinnarna ATG:s PR-chef Hasse Svennehed.

– Igår kväll mailade en av V64-vinnarna till mig och senare fick vi telefonkontakt. Han vill vara anonym men är en man, pensionär, bosatt i Skåne och han spelade via atg.se. Han spelade endast ett system på V64 för 180 kr och vann över 7,5 miljoner kronor. Mer kan jag inte säga, säger Svennehed.

Den andra vinnaren, som spelade i Ystad, har ATG ännu ingen aning om vem det är.

– Den person som lämnat in sitt system på Ystad spel och tobak är fortfarande försvunnen, säger Hasse Svennehed till Trav365.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!