Trav

Smakstart för nya menyn på Solvalla

Av: 

Minimedia

Patrik Fernlund

TRAV

Länge har restaurangerna på Solvalla fått skarp kritik för sin mat.

Men under onsdagen tog en ny restaurangfirma över – och det blev succé direkt.

– Maten var lysande, säger Viktor Åkerblom.

Solvalla Restauranger heter den nya firman som tagit över restaurangerna på Solvalla. Under lång tid har maten på Solvalla fått skarp kritik. Många menar att maten ska ha serverats kall och att den ofta varit slarvit gjord.

Men under onsdagen tog Solvalla Restauranger över serveringen på banan – och det gav positiv effekt på en gång. Köerna ringlade sig långa till de olika restaurangerna och de personer Trav365 frågat är mycket nöjda med kvaliteten på maten.

– Restaurangerna har ryckt upp sig ordentligt. Det var riktigt bra mat och jag är helnöjd. Innan de nya krögarna tog över var det en katastrof, men nu känns det som att de är på helt rätt väg, säger Anders som ofta besöker Solvalla.

Viktor Åkerblom, känd från bland annat Viktors Vänner, var även han mycket nöjd.

– Jag åt vegetarisk risotto och den smakade lysande. De fixade vegetarisk mat åt mig fast det inte fanns på menyn. Det var bra service och jag är jättenöjd.

God mat och bra sport

Patrik Lundström, delägare i restaurangföretaget, vad säger du om den positiva responsen?

– Det är jätteroligt. När man lägger ner engagemang och närvaro så är det roligt att folk gillar det. Vi jobbar med förstklassiga råvaror och vi vill höja totalupplevelsen på Solvalla. Trav är en fantastisk sport och att äta god mat samtidigt som man ser på bra sport ska inte vara något hinder, säger Patrik Lundström till Trav365.

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Trav

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ja, tack!