Wangle: ”Svensson skrev historia – på V86”

TRAV

Över 102 gånger pengarna.

Tidernas största skräll.

Erik Svensson skrev in sig i historieböckerna – vem kunde tro det?

Det blev en underhållande och dramatisk omgång på V86.

Stora favoritfall och två häftiga skrällar bäddade för jackpott.

Ingen med 8 rätt, var det verkligen så svårt?

Jo, det var en konstig omgång ur spelarnas synvinkel.

Erik Svensson skrällde alltså med Candy Hornline – och kanske var det inte en så oväntad vinnare som att den skulle ge 102 gånger? Svensson var i alla fall inte alls förvånad efteråt...

I övrigt:

Flemming Jensen vann tillslut lopp igen – men Highspirit. Denne är bra. Ett nytt förvandlingsnummer?

Perfect King galopperade igen. Tur jag inte är med och äger hästen. Då hade man haft ångest.

Marcus Sundberg har en ruskig häst i Maintainabillity.

Här är Sportbladets plusbetyg från V86.

Erik Svensson / Candy Hornline: Vinner man som tidernas största skräll så ska man också hyllas. Det blev ju lätt dessutom? Och hästen såg jättefin ut över mål. Vem kunde tro det? Trots att det kanske inte var den bästa prestationen på hela V86 så ska Svensson ha fem plus. Att vinna så lätt – med en häst över 102 gånger pengarna, det är bra gjort och händer då inte ofta. Fasen också, man borde lirat 20 kronor i alla fall...

Highspirit: Andra raka segern och den här är riktigt fin för dagen. Troels Andersen som fortsatt äger hästen, ska vad jag har hört, ta tillbaka hästen i träning i vår. Men Flemming har nog vässat den här rejält inför säsongen och med sin startsnabbhet kommer den duga högt upp i klasserna, speciellt över kort distans. Kanske skjuter från höften nu, men Sweden Cup om den utvecklas? Om M.T Insider kunde vara med i fjol så... Varför inte?

Maintainabillity: Höll relativt enkelt upp ledningen och vann sedan ohotat. Marcus Sundberg har gjort ett superlopp med den här hästen och nu är det väl dags för V75? Hästen har både styrka och snabbhet som borde räcka även där.

Rocky Egendal: Wow, vilken hedershäst. Snacka om att Rocky gick på knock-out på V86 och favoriterna i loppet hade inte en suck att ducka. En rak höger och skrällen var ett faktum. Lång distans älskar hästen och den var väldigt bortglömd på spelet.

Louie Brodde: Snabbt till ledningen och sedan rann hästen undan i bra stil, om dock lite trög. Men Louie har utvecklats rätt mycket på slutet och fått utdelning för sin fina form. Erik Adielsson körde enkelt till ledningen och sedan var segern aldrig i fara. Också en intressant häst på V75 framöver.

Frankie Brodde: Trodde ”alla” sena spelare på och hästen ökade galet mycket i procent under kvällen. Men i loppet var Frankie chanslös och dödspositionen blev förödande. Men det måste varit nått fel på honom, eller?

ARTIKELN HANDLAR OM

V86

V75