”Har aldrig varit med om maken”

Foto: kanal75
TRAV

Skrällarna avlöste varandra på Solvalla i går och ingen fick sex rätt på V64.

Nu skakar landets experter på huvudet och förstår ingenting.

– Jag har aldrig varit med om maken, säger Hans G Lindskog.

I lördags blev det en ensam vinnare på V75, som avgjordes på Solvalla. Under onsdagskvällen fortsatte det att skrälla på nationalbanan. Skräll, skräll, skräll och en skräll. Efter fyra avdelningar var det inget system som hade chansen på sex rätt på V64. Enligt ATG har det aldrig hänt förut. Rekordsvårt alltså.

Skrällkavalkad

Skrällvinnarna var omöjliga för spelarna att hitta. Juhani Partanen inledde med 53-oddsaren Man Of The Hour – och redan då lämnade de flesta V64-spelare in. När sedan Törbjörn Jansson vann med storskrällen Famous Fayline och Åke Sundberg satt dit oddsbomben Florida Wind till 217 gånger pengarna var det tack och god natt för spelarkåren. Björn Goop avslutade skrällkavalkaden med Jill Tilly och när kvällen skulle summeras var det bara fem system som lyckades få fem rätt. De belönades med 417 198 kronor.

”Rekordsvårt”

Landets experter skakar nu på huvudet. De höga utdelningarna och de stora skrällarna förbryllar. Det är ingen som har någon riktig förklaring.

– Jag fattar ingenting. Det är rekordsvårt. Har det varit så här svårt någon gång, frågade sig spelexperten Micke Nybrink i TV4.

Hans G Lindskog fortsatte:

– Jag han aldrig varit med om maken.

Solvallas värmningsinformatör och tipsepxert, Fredrik C Widman, har heller inget svar på varför det skräller så mycket just nu.

– Jag vet faktiskt inte, det är svårt att komma med något svar på den frågan, säger han.