Drog in mest i landet – för fjärde gången

Handbollsstjärnans nya succé – Mario Lipovac: ”Många som gratulerar”

avDaniel Söderbäck

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 6
Mario Lipovac spelade in över 600 000 kronor i lördags efter att ha prickat in sju rätt på två av sina V75-kuponger.

Handbollsstjärnan och Sportbladet-experten Mario Lipovac, 27, satte sju rätt på två av sina V75-kuponger i lördags.

Då spelade han in mest i landet – för fjärde gången: 612 000 kronor.

– Jag tycker det är riktigt roligt att få dela glädjen med många, säger han.

ANNONS: Här kan du gå med i laget och ta rygg på Sportbladet-profilernas andelssystem. [Extern länk]


Onsdagen den 2 januari prickade Mario Lipovac, 27, alla åtta rätt på V86 på två av sina kuponger och spelade totalt in 71 000 kronor som andelsköparna fick dela på.

Under lördagens V75-omgång på Jägersro slog han till igen.

När 5 Staro Leonardo och Joakim Lövgren korsade mållinjen som etta i V75-7 prickade Mario Lipovac in sju rätt på två av sina andelskuponger. Totalt spelade han in 612 261 kronor, vilket var bäst i hela landet – för fjärde gången.

– Det känns så klart kul att ha alla rätt igen, det är ett kvitto på att man är rätt ute. Formen håller i sig och det känns bra, dock vill man alltid ha mer och både på V86 och V75 senast fanns potentialen till mycket mer. Man ska dock inte bli för girig, en storvinst kommer när den kommer, säger han och fortsätter:

– Det har varit väldigt många positiva reaktioner. Det är många som gratulerar och jag tycker det är riktigt roligt att få dela glädjen med många. Jag vet att det finns många som hänger med varje vecka och då är det extra skönt att ge något tillbaka.

”Extra speciellt”

På den ena kupongen blev varje andel värd 2 207 kronor och på den andra kupongen, där varje andel kostade 300 kronor, fick varje andelsköpare tillbaka 1 827 kronor.

Finns det någon hemlighet eller genvägar till succén?

– Det är det vanliga, läsa på och ta in så mycket information som möjligt och blanda det med min egen känsla och sedan komponera systemet rätt. I lördags var det dock extra speciellt då Jägersro stod för tävlingarna. Många rinner undan från ledningen och därför var spetsstriden extra viktig. Man ska även tänka på banan och vädret den här årstiden, banan kan vara krävande och innerspåret tungt.

”Tog emot toppinformation”

Även systemet Sportbladets Insider prickade in sju rätt på V75.

Där blev varje andel värd 2 010 kronor till en insats av 500 kronor.

– Vi får mycket tips och het information varje vecka och förra veckan tog vi emot toppinformation på båda hästarna vi spikade på systemet, säger Sportbladets spelchef Mattias Karlsson, som valde att spika Sevilla och Dante Boko, precis som Mario Lipovac.

I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V86 och V75.


ANNONS: Här kan du rygga Sportbladet-experternas andelsspel på V86 och V75. [Extern länk]


Här är de fem högsta V75-vinsterna 00:35
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V75

V75-tips

V86

V86-tips

Jägersro

Trav