Har bra spetschans – han får kvällens tips

Expertens DD-tips – onsdagen den 20 november från Bergsåker och Solvalla

avPer Nicklasson

Publicerad:
Foto: TR BILD
Sportbladets Per Nicklasson tippar Dagens Dubbel från Bergsåker och Solvalla.

Här är Sportbladets Dagens Dubbel-tips till kvällens lopp på Bergsåker och Solvalla, onsdagen den 20 november.

Spelstopp DD 21.39

V86 20.30

TV12 20.00

ATG Live 18.00


ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladet-profilernas V86- och V75-system på ATG Tillsammans. Här kan du gå med i laget! [Extern länk]


DD-1

Rankning: 1–2–9–3–11–12–4–6–10–5–7–8

Kommentar: Power Broline får tipset på att han har bra spetschans. Mot tämligen svagt motstånd är möjligheterna att i så fall leda runt om goda. Cavalier Brodde har gått starkt i ny regi. Från perfekt läge är han ett allvarligt segerbud. Okashi Cheri rankas upp på att han har bra startryggar. Cesar F.C. bör också få en fin resa. Den som kanske är bästa hästen kan vara Nyhet. Dåligt spår men enklare emot den här gången.

DD-2

Rankning: 4–7–10–8–1–6–11–3–5–12–2–9

Kommentar: Veritas Grif var fin vid spetsseger senast, kan hon nå dit igen bör det vara bra chans. Möjligheterna ökar med Björn Goop i sulkyn. Wishing Noon bör absolut vara ute efter ledningen, även om hon går helt okej bakifrån också. Pastorns Lady fick visserligen en vid förstasväng senast men var ändå klart sämre. Har dock varit så bra innan att hon får en ny chans.

DD-systemet – 6 rader

DD-1: 1–2.

DD-2: 4–7–10.

Vem tar spets?

DD-1: Vi tror inte att någon tar en längd på Power Broline, men om någon ska göra det är det nog främst Cesar F.C. som kan göra det.

DD-2: Wishing Noon är snabbast men har också sämsta spåret av de startsnabba. Möjligen kan Veritas Grif nå ledningen, men knappast av egen kraft då såväl Cherie Lascaux som Saga R.C. är snabba invändigt.

! Statistikvinnarna

DD-1: Nyhet.

DD-2: Pastorns Lady.


Här får du Sveriges vassaste spelservice 00:29
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM