”Mitt V86-drag blir borttappad i kväll”

Marios Supernytt: • Experten synar V86 på Jägersro och Solvalla den 5 februari • Spik • Drag • Superkusken med mera

avTrav365

Publicerad:
Uppdaterad:

Sportbladet-experten Mario ”Super-Mario” Lipovac har gjort succé och spelat in flera miljoner till andelsköparna.

Inför varje V75- och V86-omgång synar ”Super-Mario” omgångarna.

Här är Marios Supernytt inför V86 på Jägersro och Solvalla den 5 februari.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Superspiken

5 Zaira del Ronco (V86-3) gjorde en grym insats senast trots att hon hade varit sjuk. Man kan tycka att hon behövt ett lopp i kroppen men icke, när hon fick luckan så växlade hon tempo och försvann sedan till säker seger. I kväll har hon ett perfekt utgångsläge, hon är snabb ut och jag tycker hon möter ett överkomligt motstånd. Christian Fiore kommer trampa på gaspedalen och blir hon inte för het tror jag hon har riktigt bra chans och leda runt om. Hon trivs även på Jägersro där hon är obesegrad och jag tror man tar tredje raka på Jägersovalen.

Bortglömda hästen

2 Maggie Cash (V86-7) tycker jag blir riktigt borttappad av spelarna. Hon har blandat och gett lite på slutet men besitter bra kapacitet. Utgångsläget är passande då hon är snabb ut och Victor Rosleff kan välja hur han vill göra, jag tror man frontar och släpper till Taiga Woodland och sedan väntar man bara på luckan. Kommer luckan då har hon en vass speed och kan slå skrälla till sex procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Superkusken

Tycker det var svårt att välja en ”Superkusk” i kväll då det inte finns någon kusk som har många betrodda hästar. Mitt val föll på Christian Fiore som kör min ”Superspik” men som även har en annan uppsittning som kan leda väldigt länge.

5 Zaira del Ronco (V86-3) se under rubriken ”Superspiken”.

3 Taiga Woodland (V86-7) har varit fin i monté på slutet och tagit tre raka i den disciplinen. Han har bra utgångsläge för ledningen i kväll och jag tror man kör där så länge den berömda lampan lyser. Kan hålla hela vägen.

Hetaste utrustningsändringen

Hittar jag på 5 Kung Edward (V86-1) som ska gå med ett helstängt huvudlag med hål i. Det kommer ge honom en extra kick från start och han är min spetsfavorit. Joakim Lövgren kanske testar där över den korta distansen och då kan det bära långt.

Förutsättningarna

Dags för V86-Xpress igen och denna onsdag delar Jägersro och Solvalla på omgången. Tycker omgången ser intressant ut trots att det är ganska så få hästar som starar nere på Jägersro. Det finns några klara favoriter som har en bra chans på pappret men någon ska jag försöka fälla. Man kan tänka på att upploppet på Jägersro mäter 190 meter, och på Solvalla 196 meter. Väderprognosen ser ut att bli bra med några plusgrader på båda banorna. Önskar ett stort lycka till!


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Supernytt” på V86. [Extern länk]


Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V86

V86-tips

Trav