Fredrik, 27: Jag har hittat en superskräll

TRAV

Storspelaren lyckades vinna 200 000 i veckan – nu bjuder han på sitt V75-system

Foto: Privat/Kanal 75
Fredrik lyckades vinna storvinsten på V4, nu avslöjar han sina drag till helgens V75.

Han vann 180 000 kronor på lunchtravet i torsdags.

Vid helgens V75-tävlingar är Fredrik Elgh ute efter miljonerna.

Nu avslöjar han sina drag till helgens finaler.

27-åringen Fredrik Elgh vann storvinsten vid torsdagens V4-tävlingar på Romme. Fredrik gjorde ett chanssystem för 756 kronor och följde travloppen framför tvn.

Tappade en sko

Allt såg bra ut inför den sista avdelningen då Fredrik hade satt alla tre vinnare. Men i den sista avdelningen hade han tagit bort storfavoriten Pärlspånt som givetvis tog ledningen i loppet. Fredrik trodde det var kört då hästen ledde med flera meter, men som tur var tappade hästen en sko och föll i galopp.

I stället vann 12-oddsaren Odd Mollyn som Fredrik hade med på sin V4-kupong.

– Jag var chockad att jag hade en sådan tur, favoriten ledde med 60 meter när galoppen kom. Jag tyckte att det såg kört ut, berättar Fredrik Elgh.

– Det var spännande i alla fall. Man måste våga chansa om det ska bli pengar. Jag har aldrig vunnit så här mycket på trav, utan det har bara varit större vinster på poker.

Bättre koll på V75

Pengarna kommer han att använda till en resa till Las Vegas och dessutom kommer han fortsätta att spela på trav. Hans bästa tips för att vinna storvinsten är att hänga med i travet.

– Man måste läsa på för att vinna och se mycket travlopp. Men när det är så här låg klass har jag inte så bra koll. Jag tänkte att det skulle bli bra betalt och då gäller det att chansa. På V75 har jag bättre koll, men det är inte säkert att jag vinner för det.

Tippar till V75

Till helgens finaler på Solvalla avslöjar han sitt V75-system. Fredrik har valt att spika i två lopp och dessutom har han hittat tre intressanta skrällar som kan fixa miljonerna.

Här nedan hittar du Fredriks tankar och system inför lördagens topplopp.