Monstersystemet som kan bli ditt

TRAV

Tävla och vinn

Här är jättesystemet på 10 290 rader som kan ge 46 miljoner.

Och bäst av allt: Det kan bli ditt.

Går du och drömmer om att ta miljonvinsten på lördag?

Då kanske det här kan vara till din hjälp.

Genom miljonbutiken i Hallunda Direkten, där en rekordvinnare för två år sedan vann 47 miljoner, kan nu Trav365 publicera turbutikens exklusiva system. Monstersystemet är på hela 10290 rader och kostar 5145 kronor att lämna in. Men du behöver inte öppna plånboken själv. Gör i stället så här: Svara på vår fråga här intill och skicka ett mejl till oss på [email protected] . I mejlet ska du skriva: rätt svar, ditt namn, adress och telefonnummer.

Av de som svarar rätt lottar vi ut tio namn. De tio kommer att få varsin del i systemet. Vinnarna publicerar vi på lördag morgon. Tävlingen avslutas på fredag vid 21:00.

Spikar Acclaim

Och vad är då chansen för att du ska bli miljonär?

Enligt Hallunda Direkten god – om systemet sitter.

Butiken använder sig av samma metod som mannen som 2007 just på Halmstad vann 47 miljoner kronor. Man väljer att ta två spikar och gardera upp rejält i resten av loppen. Och det finns flera intressanta miljondrag med på kupongen.

– Det blir minst 46 miljoner, skrattar Milad Kourie systemmakare i Hallunda Direkten i Norsborg.

– Vi har spikat Acclaim, det är en häst som just nu bara är streckad på 20 procent av alla kuponger. Dessutom har vi en riktig rysare i femte avdelningen i nummer åtta. Den vinner (Johnny) Takter med.